Girlmama Seyma_yldzz bizimde normalde 14 marttı ama kızım 8 martta gelmek istedi dünyanın en güzel günüydü 8 mart 🥹
Seyma_yldzz Girlmama yaa 8 Marttayken düşündüm dedim bu tarihte doğan bebişler içinde tarih çok güzel. Kadınlar günü 💝 sağlıcakla büyüsün kızınız 🥰
ibcmom Seyma_yldzz ay mayısta doğacak insallah 5-15-19 dan birinde gelir diye dua ediyorum en basından beri😂 5i nişan tarihimiz 15i kedimin dogum günü 19u zati resmi bayram 😂
Seyma_yldzz ibcmom ay hadi inşallah 3 tarihten biris olur 😊 benim aklımda 18-25-26 Mart vardı dğer iki tarih geç oluyormuş o yüzden diğeri en azından tuttu 😍
Seyma_yldzz Mrvhrgn amin amin sizde sağlıcakla kucağınıza alın. Doktorum bana da 21 mart cuma günü demişti😌 bende 18 Marta karar verdim ❤️
Sazenin Seyma_yldzz çok şükür 38e kadar gelebildik 🙃 son zamanlar daha bir yavaş geçiyor sanki yaa insan kavuşmak istiyor biran önce 🥰 Rüyamda doğduğumu emzirdiğimi falan görüyorum artık 🌸
Sazenin Seyma_yldzz çok şükür 38e kadar gelebildik 🙃 son zamanlar daha bir yavaş geçiyor sanki yaa insan kavuşmak istiyor biran önce 🥰 Rüyamda doğduğumu emzirdiğimi falan görüyorum artık 🌸
Seyma_yldzz Sazenin evett bencede sonlara doğru haftalar çok yavaş geçiyor banada öyle geliyor 🤭 kavuşmak istiyoruz ya ondan sanırım bir de günler de uzuyor 😄
Gamzecebecii Seyma_yldzz 🤣bencede değişik bir denk geliş 🤣❤️ilk gebelik makat gelişi diye zorunlu sezeryan olacağım 🤣❤️
Seyma_yldzz Gamzecebecii olsun hangisi hayırlısı ise o olsun ben kendim direkt karar verdim sezaryene 🌸
Gamzecebecii Seyma_yldzz hayırlısı olsun ya ama cesaretine hayran kaldım ben korkuyorum sezeryandan 🤣🤣❤️
melosunbebikosu Seyma_yldzz 36+4 üz biz de 🩵 sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Asli54 Seyma_yldzz benimde büyük oğlum 29 ekim doğumlu Şimdi yine hamileyim 18 mart dedik bakalım ama carşamba tam karar verecek doktorumuz bnde 18 mart cok istiyorum ikisi de özel günde olmuş olcak
Seyma_yldzz Asli54 ay evet çok güzel olur dediğiniz gibi benim annemin 29 Ekim güzel özel bir güne denk gelmesi ☺️❤️
ibcmom Asli54 ay onu hic düşünmemiştim siz diyince aklıma geldi. ne güzel ne anlamlı olur ya 😍 gerci hangi günde doğarsa doğsun anlamlı oluyor hayatımızın ısıkları sağ salim gelsinler insallah 🥰
Seyma_yldzz Ergul1 aynı güne denk geldik güzel anneler 🥹🥰 hepimiz o gün yavrularımıza kavuşacağız inşallah çok dua edelim birbirimize 💕🌸