Seyma_yldzz 18 Mart günü bebeğimizi inşallah kucağımıza alacağız. Kavuştayyy❤️❤️❤️ 18 Martı seçmemizin sebebi eşimle 18 Mart üniversitesinde tanışmamız. Çanakkale sevdalısıyız. Sizler tarihe karar verirken böyle şeylere dikkat eder misiniz ? 😍 Son 8 🐣🥹
Damlasvs Seyma_yldzz ayy ayy sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhhh benimde 24 mart 🥹planlı sezeryannnn❤️🥹
Gamzecebecii Seyma_yldzz 19 Mart benimde 19 Aralık benim doğum günüm ,son regl tarihim de 19 Haziran tamamen denk geldi 🤣🤣🤣
gezentianne Seyma_yldzz Yaa biz de eşimle 18 Mart Üniversitesinde tanıştık ve Çanakkale sevdalısıyızz😍🤩🤩 Mezun olup kalbini bırakmayan yoktur🥲 Sağlıkla gelsin bebeginiz de ♥️ Bizim de 25.05.25 planlı sezaryen🐣
Seyma_yldzz Damlasvs amin amin inşallah 😊sizinde çok az kalmış maşallah 🌸💕 bebişli günlere sayılı günler kaldı 🐣
pinbtm Damlasvs benim de 24 olacak inşallah. 38+3 olmuş oluyoruz. 25 istemiştim ama doktorumun ameliyat günü değilmiş. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🫶🏻
Sazenin Yaa sağlıcakla doğsun inşallah 🌸 bizim şimdilik normal ilerliyor ama tansiyonum çok hoppidik hoppidik yükseliyor zaman zaman 😅 bebiş de yukarıda hiç gelesi yok gibi🥲 bende seçsem 17yi sevebilirdim eşim evde daha çok dursun bayram tatiliyle doğum izni birleşsin diye 😅 ama telkin ediyorum oğluma 15ten sonra doğ yavrum diye 🤭 eşim memur en azından 15i maaş günü bir elimiz rahatlasın düşüncesiyle 🤣 tabiki en sağlıklı oldukları zamanda gelsinler
Seyma_yldzz Sazenin ya tansiyonunuz gebelikte mi ortaya çıktı olabiliyormuş çünkü yoksa öncesinde de var mıydı. İnşallah hayırlı bir vakitte gönlünüzce olur her şey. 😊 Her detayını düşünüyoruz maddi manevi 🥰 Kadın olmak ve anne olmak 💕
Seyma_yldzz Gamzecebecii yaa çok güzel denk gelmiş gerçekten 😍 çok az kaldı çok heyecanlıyım sizin ilk gebeliğiniz mi 💕 kendi isteğiniz miydi yoksa öyle mi gelişti sezaryen karar verdiniz 😌
Seyma_yldzz Ergul1 37+4 haftalığım siz kaç haftalıksınız. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım 💕
Seyma_yldzz gezentianne yaaaa🥹❤️😍 yorumunuzu görünce çok sevindim ve şaşırdım çok güzelll🥰 kesinlikle o kadar doğru ki bir yanımız hep orada fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz. Sanki anılarımız ruhumuz tazeleniyor 😊 Sizin seçmiş olduğunuz tarihte vardı aklımda açıkçası 25-2025 uyumlu olması açısından ancak 17-21 Mart arası uygun dedi doktorum o tarih aralıklarında seçelim 25-26 geç olabilir dedi. Sonra gitmeden önce 18 Mart aklımdaydı içimede çok sinmişti hayırlısı olsun hepimizin hakkında 💕 sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi🐣🥹❤️
DENIZ_55 Seyma_yldzz doktorum 36 haftada okey deseydi bende 18 mart istiyordum bizimde 18 mart evlilik yıl dönümümüz ama doktorum 37 haftada alacam dedi bende tmm dedim 😊 hayırlısı sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah rabbim bende bayramdan önce olacam 2 hafta kaldı benimde doguma🥹🥹
Seyma_yldzz DENIZ_55 aa sizinde öyle olsaymış güzel olurmuş ama önemli olan bebeğinizin sağlığı hiç üzülmeyin 🥰 o gün siz ve eşinize özel olsun. Sonra ileride evlilik yıl dönümünü mü kutlasak bebeğinizin doğum gününü mü telaşı saracaktı belkide ☺️ 36 gerçekten biraz erken. Benin aldığım tarih 38+5 haftalık olarak denk geliyor. Sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah 💕
Sazenin Seyma_yldzz normalde düşüktü hep tansiyonum 11/6 larda çıkıyordu. 36. Haftadan sonra yüksek çıkmaya başladı 🫣 hatta gebelik zehirlenmesinden şüphelendi doktorum ama çok şükür idrar temiz çıktı. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi🕊✨️
Gamzecebecii Seyma_yldzz 🤣bencede değişik bir denk geliş 🤣❤️ilk gebelik makat gelişi diye zorunlu sezeryan olacağım 🤣❤️
Seyma_yldzz Sazenin ohh çok şükür öyle bir şey çıkmamış. Az kaldı son haftalardasınız. Kimisinin daha erken haftalarda tansiyon ortaya çıkıyor. O daha zor oluyor. Her hafta çok kıymetli özellikle son haftalar 35-36. Haftaya geldiğinde insan bir nebzede olsa rahatlıyor bebek gelişiminin çoğunu tamamlamış oluyor. 🌸
DENIZ_55 Seyma_yldzz Amin inşallah cnm ben 2 hafta önde gelişimide önde diye teklif ettim ama kabul etmedi 37 haftada alacam 1 haftada sabret dedi sonra düşündüm evet bebegin dogum günümü kendi evlilik yıl donumunumu kutlarız diye vaz geçtim sonradan bende
Sazenin Seyma_yldzz çok şükür 38e kadar gelebildik 🙃 son zamanlar daha bir yavaş geçiyor sanki yaa insan kavuşmak istiyor biran önce 🥰 Rüyamda doğduğumu emzirdiğimi falan görüyorum artık 🌸
Sazenin Seyma_yldzz çok şükür 38e kadar gelebildik 🙃 son zamanlar daha bir yavaş geçiyor sanki yaa insan kavuşmak istiyor biran önce 🥰 Rüyamda doğduğumu emzirdiğimi falan görüyorum artık 🌸
melosunbebikosu Seyma_yldzz 36+4 üz biz de 🩵 sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah