Seyma_yldzz Ergul1 aynı güne denk geldik güzel anneler 🥹🥰 hepimiz o gün yavrularımıza kavuşacağız inşallah çok dua edelim birbirimize 💕🌸
Seyma_yldzz Asli54 ay evet çok güzel olur dediğiniz gibi benim annemin 29 Ekim güzel özel bir güne denk gelmesi ☺️❤️
ibcmom Asli54 ay onu hic düşünmemiştim siz diyince aklıma geldi. ne güzel ne anlamlı olur ya 😍 gerci hangi günde doğarsa doğsun anlamlı oluyor hayatımızın ısıkları sağ salim gelsinler insallah 🥰
Asli54 ibcmom tabi her anları cok anlamlı ama özel gün olunca daha da anlam taşıyor 🥰 gerce bir boğa burcu ile uğraşmak ayrı zordur 🙃🙃
Seyma_yldzz Girlmama yaa inanmıyorumm çok güzelll🥰 maşallah bebişiniz şansıyla gelmiş hep bol olsun 💕
Nursemablk Seyma_yldzz ayy tarih çok anlamlı olmuş gerçekten böyle şeylere dikkat etmeyi bende çok severim, 2.gebeliğim ve dana doğum tarihi nasıl olacak bilmiyorum doktorumla konuşmadık ama güzel bi gün seçerim diye düşünüyorum bende 🤭🤭
Seyma_yldzz Nursemablk çok teşekkür ederim içimize çok sindi gerçekten güzel bir denk geliş oldu. İnşallah o gün hayırlısıyla doğumumu gerçekleştiririm güzel geçer. Sizinde gönlünüze göre içinize sinen bir tarih olur 🥰