Arife3507 Buss1906 iyi bari temiz çıkmasına sevindim. İnşallah benimde ve yaptıracak olanlarinda temiz cikar
Sareee Ebru3435 hayır canım bnada bişey yeme içme dediler bn bide 75 ml içtim şeker oranı fazlaydı yani ona rağmen kötü değildi ön yargılı gitme bnde çok ön yargılı gittim çok şükür iyi geçti
Ebru3435 bulutunannesi33 tamam canım benim çok teşekkür ederim geceleri su içmeye kalkan insanım da ben 🙄
Sahraelsam Ben elmalı icmistim 50"lik hıc.bi sorun yaşamadım içeceği içtikten sonra.kan verdim 1 kere bidaha vermedim. Ha bide 1 saat boyunca su bile içme dediler. 1 dilim baklavayla bi kutu kolayla eş değer ve abartılan kadar kötü bi tadı yok. Bünyeyle alakalı bence tiksinerek icersen tabiki bulanirsin. Ama kötü değil korkma 😊😊
Nurky @Ebru3435 bende yaptırdım aynı gazoz gibi tadı var herkes abartıyor çok şekrrli falan diye ama bence değildi. Benim midemi bulandırmadı.
Buss1906 Sareee ben sadece aç karnına gidileceğini sanıyodum bugün su içip çıktım evden 😔 sonucum hatalı olmuştur ki boşamı çektim ya
Ebru3435 Sareee inşallah canım bebek bana hızlı kilo alıyormuş gibi geldi ama inşallah şekerden kaynaklı değildir
Sareee Buss1906 sonuçları almaya gidince söylersin durumu bnde bilmiyorum şimdi ne desem yanlış olur canım
Buss1906 Sareee sonucu bugün gösterdim de yarın gidip yinede sorayım ben bu detayınilmediğim için haliyle söylememiştim :( teşekkürler
Sareee Ebru3435 benim doktorumda benim fazla kilo aldığımdan dolayı şüphelendi çok şükür temiz çıkmıştı sonucumuz