Erham Ebru3435 daha bi sabah yaptırdım midem falan bulanmadı evet tamamen ac olacaksın su bile içmek yok
Sareee Ebru3435 benim doktorumda benim fazla kilo aldığımdan dolayı şüphelendi çok şükür temiz çıkmıştı sonucumuz
Ebru3435 Sareee şükür canım şükür bende bi anda aldım aslında çok almamış gibi duruyorum ama tartıda yüksek çıkıyor anlamadım gitti 😃😃 Botlarla falan çıkıyorum neyse onu yazıyorlar sağlık ocağında düşüyorlar üstündeki kıyafetden 1 kilo falan 😃
Buss1906 Sareee sonucu bugün gösterdim de yarın gidip yinede sorayım ben bu detayınilmediğim için haliyle söylememiştim :( teşekkürler
Sareee Ebru3435 ayni durum bendende var canım dıştan bakınca aslında çoğu hamile olduğumu zor anlıyordu o zamanlar 🙈Ah o tartılar bnde her defasında kıyafetle çıktığım için fazla olduğu düşüncesindeyim 😂😄
Arife3507 Ben simdi kan verdim 75 ml yapilacak. limonlu sekerli su ictim hix ara vermeden icin derim ilk icince serbet gibi hissediyorsunuz ara verip dinlenince biraz bogazimo yakti o yuzden 2 yudumda bitirmeue gayret ettim. Simdi 1 er saat arayla 2 tane daha kan vercem
Zynp_1907 Nerm7n ben de yaptirmak konusunda cok kararsizim.yaptirmiyorsaniz bi onlem aldiniz mi?diyet gibi?
Nerm7n Zynp_1907 Hayır açıkçası çok da diyet yapmıyorum. Şeker yüklemesi yaptığım Zaman biliyorum diyet yapmamı isteyeceklerini... ama elimde değil şuara Bilinç altıma mesajı vermeye başladım artık dikkat etmem gerekiyor diye.
gevezeyazar1 Ebru3435 ilk içerken elmalı soda içiyomuşsun gibi sıkıntı olmuyo ama aç içtiğin için yarım saat sonra falan dehşet bi mide bulantısı yaşıyosun 🙈🙈🙈
dml33 Ben yaptirdm seker cikti bugunde endokronolojiye gittim kan aldilae tiroitlerime son 3 aylik şekerime bakildi diyetisyene yonlendirdi seker olcm cihazi verdiler pazartesi baslicm sonuclarimi alip