105 kg ile hamile kaldım 10 haftalığız şuan herşey yolunda diyet yaparak ilerliyorum hiç kiloda almadım 🥰🥰
Hamilelikde yüksek kilo ile hamile kalan
Bende kilolu hamile kaldım, daha da alarak katlanıyor şu an ama napayım yani keşke en başından diyet yaparak ilerleseydim ama hiç içimden gelmedi açıkçası 🤦🏻♀️
28+3üz şu an iştahım zaman zaman çok açılıyor, zaman zaman da hiçbir şey istemiyor. 10 kg aldım şu zamana kadar, umarım son trimesterı çok daha fazla alarak geçirmem 😣
Hulya4646 turşu azaltmakta fayda var kilodan ziyade çok fazla ödem yapar şişer vücut 🌸
Valla bende 95 le hamile kaldım.suan 24 haftaligim 5 kilo almışım .ama hiç takmıyorum.bebek sağlıkla doğsun kilo verilir bir şekilde ama inşallah çokta almam😅
tansugl37 ne güzel bende öyle olurum inşallah
Edanursoylu ewet gebelik tansiyonu da olmultu ilk hamileliğimde ama elimden geldiğince azaltmam lazım haklısınız
Berivanvv inşallah
Tubi545 gebelik tansiyonu falan yaşadınız mı
57 ile kaldım 85 kıloyım çok fazla aldım
Hulya4646 canım korkma beni ilk başta aşırı korkuttular inanılmaz telaş yapmıştım. Şuan 36+1 deyim bebeğim 35+1 de 2600 gramdı ben de toplamda 4 kilo aldım. Beslenmeme başlarda çok dikkat edemedim bulantılardan ne iyi geliyorsa onu yedim. Ama uzun zamandır artık sağlıklı seyler yiyorum, özellikle yumurta, avakado, muz, ceviz, süt bebek büyüdükçe zaten mide fazlasını kabul etmiyor.
zgeDenizKaramanAtmaca inşallah canım benim bende çok korkuyorum bakalım zaman neyi göstercek
Edanursoylu sen bensin🥹