Arkadaşlar ben biraz yüksek kşlo ile 86 ile hamile kaldım kilo almamak için ne yaptınız hamileliğinizde nasıl kilo verdiniz
Hamilelikde yüksek kilo ile hamile kalan
Hulya4646 bende burda bekleyim ikinci bebis istiyorum ama birazcık kilom vaar
Hulya4646 95 kilo ile hamile kaldım. Hiç esirgemedim yedim de yedim 🤣🤣 Doğumdan sonra düşünmeyi planlıyorum nasıl vereceğimi 🙈 Ama dengeli düzenli beslenirseniz almazsınız. Kahvalti öğle ve akşam dengeli ekmeksiz bol sebzeli 👍 makarna pilav hamurisi asitli çoğu şeyi elemeniz yararlı olacaktır. Normal zamanda kilo almamak için nasıl dengeli beslenmeliysek gebelikte de o şekilde yapmaliyiz.
Hulya4646 99 kilodan 76 kiloya kadar düştüm hamile kalabildim bebek için zayıflamıştım zaten suan 20 haftalıgız 3 kg aldım çok şükür oda rısklı olduğu için fazla hareket edemediğimden riskli olmasaydı yemeye dikkat etmekle beraber spor da yapacaktım vermek istiyordum ilk üç ay nasip olmadı ama almadım da dikkat ediyorum beyaz ekmek yememeye çalışıyorum suyu güzel içiyorum ve geç saatlerde bir şey yemiyorum
Hulya4646 kaçıncı haftadasınız ben de yüksek kilo ile hamile kaldım suan 13 haftalık olacağız daha üzerine hiç kilo almadım , genelde söylenen bana yüksek kilo ile hamile kalanlar zayıf arkadaşlara göre daha az kilo alıyormuş biz zaten iştahlı olduğumuz için :) fark etmiyor , doktorum 14. Haftada pilatese başlayabilirsin dedi siz de bir danışın bence olmadı hafif tempolu yürüyüş ve beyaz ekmekten biraz uzak kalırsak bu işi hallederiz bence :) en önemlisi sağlık olsun 💕
Hulya4646 90 kilo ile hamile kaldım. Yarın 16 haftalik oluyorum. Çok şükür şimdiye kadar dikkat ettim kilo almadım hiç. Doktorum da 5. Aydan sonra belki bir kac kilo alırsın ama o da normaldir demisti. Umarım çok bir kilo almadan tamamlarım.
Edanursoylu elimden geldiğince çabalıyorum ama turşudan vazgeçemiyorum
Tazeanne2016 6+2 olduk çok şükür inşallah çok almadan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Fatmadmr37 inşallah hep birlikte
105 kg ile hamile kaldım 10 haftalığız şuan herşey yolunda diyet yaparak ilerliyorum hiç kiloda almadım 🥰🥰
Bende kilolu hamile kaldım, daha da alarak katlanıyor şu an ama napayım yani keşke en başından diyet yaparak ilerleseydim ama hiç içimden gelmedi açıkçası 🤦🏻♀️
28+3üz şu an iştahım zaman zaman çok açılıyor, zaman zaman da hiçbir şey istemiyor. 10 kg aldım şu zamana kadar, umarım son trimesterı çok daha fazla alarak geçirmem 😣
Hulya4646 turşu azaltmakta fayda var kilodan ziyade çok fazla ödem yapar şişer vücut 🌸
Valla bende 95 le hamile kaldım.suan 24 haftaligim 5 kilo almışım .ama hiç takmıyorum.bebek sağlıkla doğsun kilo verilir bir şekilde ama inşallah çokta almam😅
tansugl37 ne güzel bende öyle olurum inşallah
Edanursoylu ewet gebelik tansiyonu da olmultu ilk hamileliğimde ama elimden geldiğince azaltmam lazım haklısınız
Berivanvv inşallah
Tubi545 gebelik tansiyonu falan yaşadınız mı