Mekulya bende 38+1 akşamdan sonra ara ara sızı gibi sancılarım oluyor gaz sancısı gibi birde ishal oldum tabi kasılmalarımı saymıyorum o hep var bakalım beklemedeyiz her an hazır şekilde zaten ☺️
    Mekulya olabilir hatta yaşadığın stres sebebiyle doğumun bile tetiklenebilir sakin ol
    Mekulya yaa tabi bende korkuyorum o ayrı insan cok stresli oluyor ama artık sayılı günlerimiz bugun olmazsa yarın olacak bir şekilde 🙈
      Elifumtt bak böyle konuşunca tekrar artdı ağrı kocamlada kavgalıyız bişi söylemek istemiyorum🙇🏻‍♀️
      Mekulya ilk once 5dakikadan bir gelicek sonra 3 dakikaya inecek 3 dakika aralikla oluyosa demek ki sanci cekiyosun
        Karnımda taş gibi oldu dakkalardır düzelmiyor
        Mekulya Bende de aynı sancılar var ama şiddetli değil doktorum doğum için sancıların yeterli değil dedi :(
          Mekulya Hareket etmesi için tatlı bişeyler yeyip sol tarafına doğru yatabilirsin sakin ol bende de sürekli baskı oluyor ama şiddetli olmadığı için beklemek gerekiyor stres yapmayalım bari😔
            Mekulya Belki uyuyordur bi kaç saat daha bekle inş. bi sıkıntı yoktur 🤲🏼