Kızlar 38+1 hamileyim ve regl sancısına benzer ağrılarım var karnımın altında şiddetli değil birde bacak aramda baskı oluyor ayakda durduğumda
    Mekulya belde başlar kasıklara doğru yayılır canım geçen sene şubatta doğurdum ve bende şu an 38+1 im bekliyorum sancımı
      Mekulya adet sancısının aynısı dusun oyle ama duzenlı sancı olacak bes dakıkada bır gelıp gıdecek
      Mekulya bende 38+1 akşamdan sonra ara ara sızı gibi sancılarım oluyor gaz sancısı gibi birde ishal oldum tabi kasılmalarımı saymıyorum o hep var bakalım beklemedeyiz her an hazır şekilde zaten ☺️
        Mekulya olabilir hatta yaşadığın stres sebebiyle doğumun bile tetiklenebilir sakin ol
        Mekulya yaa tabi bende korkuyorum o ayrı insan cok stresli oluyor ama artık sayılı günlerimiz bugun olmazsa yarın olacak bir şekilde 🙈
          Elifumtt bak böyle konuşunca tekrar artdı ağrı kocamlada kavgalıyız bişi söylemek istemiyorum🙇🏻‍♀️
          Mekulya ilk once 5dakikadan bir gelicek sonra 3 dakikaya inecek 3 dakika aralikla oluyosa demek ki sanci cekiyosun
            Karnımda taş gibi oldu dakkalardır düzelmiyor
            Mekulya Bende de aynı sancılar var ama şiddetli değil doktorum doğum için sancıların yeterli değil dedi :(
              Mekulya Hareket etmesi için tatlı bişeyler yeyip sol tarafına doğru yatabilirsin sakin ol bende de sürekli baskı oluyor ama şiddetli olmadığı için beklemek gerekiyor stres yapmayalım bari😔
                Mekulya Belki uyuyordur bi kaç saat daha bekle inş. bi sıkıntı yoktur 🤲🏼