Minnos53 çatı muayenesi mi oldunuz yenimi yaptı peki? Benim yapmadı daha haftaya yapıcam dedi. Birde sanci çıktığını nerden anliyosunz nst de nerde yazıyo
Gelmeyen sancı 😕🙁☹️
Gamzeaykut nts de çıkan sancıyı doktor bana söylemişti ama ben mesela ağrı filan hissetmiyorum.
39+6 bizde de hiç bir ses seda yok nasıl başlıcak kendiliğinden doğum kafayı yicem
smsmzyc 39+2 😬 senin agrin kadar bile yok Allah hepimize kolay dogum nasip etsin hemen agrilar tutsun 😊
smsmzyc comel gez ve temizlik yapp
smsmzyc anladım canim nstye bağlıyken ekrana bakıp anlamaya çalıyorum ama anlamıyorum tabi😊 dr da nst sonuçların iyi çıkmış dedi bugün haftaya da alttan muayene edicekmis
Gamzeaykut daha öncede yapmıştı Canım o zaman 1 cm geçen hafta
Aksi Bi durum yoksa 38e kadar yapmıyorlar genelde
Nstde alttaki çizgidir sancı 70 üstü çıkınca sancıdır
Aksi Bi durum yoksa 38e kadar yapmıyorlar genelde
Nstde alttaki çizgidir sancı 70 üstü çıkınca sancıdır
smsmzyc bende 38+5 oldum bugün kontrolüm vardı nst de sancım çıktı hissediyorum zaten ağrıyı 1,5 cm kadar da açılmam varmış.Pazartesiye kadar kendi sancımla gelmezse yatışım yapılıp suni sancı verilecek sürekli çömelip kalkma hareketi yap dedi.Yapıyorum ama banamısın demiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Minnos53 anladım canim sagol benim o alttaki çizgi bugün en fazla 50 oldu bi kere sonra indi yine 10lara 20lere
Gamzeaykut yalancı sancıdır zaten en az 3 4 tane çıkması gerek
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin arkadaşlar gerçekten son günler artık dayanılmaz oluyor vakit geçmek bilmiyor 🤦🏻♀️
Gamzeaykut 37 haftadayim
Beriliko 39+1 im doktor 37 ve 38+6 da çatı muayenesi yaptı nst de düzensiz sancılarım çıktı 80 90 larda rahimde açılma yok yumuşama var dedi ama hala ne gelen var ne giden
BetlAkdenizKaymak benim 2.doğum biraz oyüzden ümiyliyim bide bikaç gündür iyice baskı yapıyo belki açılma başlamıştır diyorum
Beriliko İkinci daha farklı olabilir hayırlısıyla inşallah yavrularımızı kucağımıza alırız