CoolMamaMode Mucizem0301 Mardin .. ♥️ hiç gitmedim ama gitmek istediğim yerlerden .. şuan nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yozgat A her giden pişman oluyor benim çevremde çok küçükmüş hiç yapılacak bi şey yokmuş en azından Mardin i doya doya gezersiniz can sıkıldıkça
miniminibebek Mucizem0301 Batman da güzel Mardin’de Batman biraz daha pahalı bi şehir Mardin kira vs uygun ve insanları güzel insanlar benım kp hariç 😂sosyal ortamı oluşturabilirsiniz ve bi çok şehire yakın
Balbebek012 Mucizem0301 yozgat seç yozgatın yanında gelişmiş iller var ordan faydalanırsın batman ve mardin de yaşadım illa mardin olacaksa midyat veya mardin merkezi seç Dargeçit ten uzak dur batman da sadece merkezi seç ama yerinde olsam güneydoğu yerine yozgat yazardım 46 il gördüm bu arada bir kısmında yaşadım
Balbebek012 Balbebek012 mardin de batman da doktor bulmak hastahane ye gitmek çok zor özel klinikler var ama yetersiz devlet hastahane lerinin çoğunda kadın doğum doktoru yok veya bulmak zor batman da merkezde doktor var Mardin’de kilerin çoğu (dargeçit midyat Nusaybin gibi) batman a gidiyor
Mucizem0301 Ev almayı düşünüyoruz gittiğimiz yerlerde.su an egede yaşıyoruz ama eşimin işinde yükselmesi sebebiyle gideceğiz.bizim de kafamız oldukça karışık.batman çok gelişti diyen arkadaslarimiz da oldu.
Balbebek012 Mucizem0301 her şeyi düşünerek gidin bana sorarsanız mardin mi batman mı diye tabiki mardin mardin de şuralar olabilir midyat kızıltepe artuklu
Tutaste_ Htccndn benim kuzenınneşi özel harekat valla kac senedir gün sayıyo gitmek için elbıse asamazsın hep camur toz dısarısı sıcak boyle bı sıcak yok ama . Ben şırnakta kaldım bı 20gün bayılcaktım sıcaktan ,😀
Htccndn Tutaste_ O kadarmıki kız neyse vazgeçtim 😂😂😂 ama evet oraların çok sıcak olduğunu biliyorum gerçi bizim adananında bir farkı yok 😂😂
Tutaste_ Htccndn ya bak gezilmeklik çok iyi ama yçyazın dısarı elbise asamazsın bi gezemezsın sıcaktan evde dahı duramazsın cam pencere açamazsın tozdan bak he oda midyatta ben boyle sıcak görmemiştim şırnaktakı gibi 😀 çok istemiştim mardine gitmeyi gezmek için gün yeterli değildi 😀ama sağlam alışveriş yapmaya gezmeye gidilir skckfkdk
Htccndn Tutaste_ Neyse neyse vazgeçtim ben bacı dediğin gibi belki bir alışverişe günü birlik felan gidilir 😂😂
Ewy Mucizem0301 bu yaz biz batman a tayin isteyeceğiz hem de Ankara’dan. Sosyal ilişkiler daha samimi eve biraz küçük ama çok yeterli bir şehir
Ewy Mucizem0301 evet tabiki gültepe çamlıtepe daha nezih elit mahalleler daha da yenisi tilmerç. Yazın çok kalmayacaksanız sıcak da sorun değil ılık oluyor.
[silindi] Net yozgat. Çevresinde gelişmiş iller var bir ihtiyaç olursa oralara gidilir direkt yakın hem. Kayseri var,üstünde samsun var. Ben direkt yozgatı tercih ederdim
Anonymouse Ben olsam Yozgat’ı seçerdim Mardin ve Batman aşırı sıcak hep de İç Anadolu’da yaşadığım için uyum sağlamam zor olurdu diye düşünüyorum. Hem de Yozgat’ın çevresinde büyük şehirler var