Mucizem0301 Eşimle ikimizde memuruz. Yozgat, Mardin, batman illerinden birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz yaşamak için.
Asilzedemom Mucizem0301 Diyarbakır bence hem uygun daha hem de gelişmiş ama illa söylediğiniz illerden de batman küçük ve yaşanılır gibi duruyor ama Diyarbakır’dan pahalı bilginiz olsun
Turuncukadin Mucizem0301 Yozgat küçük ama ucuz ve Ankara’ya da yakın acil bir şey olduğu zaman ulaşılabilir olması iyi ama sosyal ortamı iyi diyemem. Batman küçük Mardine göre daha az gelişmiş bir yer sosyal ortamı ikisinin de aynı hemen hemen. Ama işte Mardin gelişmiş bir yer doğu için üstelik kültürel zenginlik de düşünülünce belki fırsatınız oldukça gezersiniz
Gamze_2434 Yozgat küçük mevsimsel olarak kış zor oluyor kar çok oluyormuş mardin Batman da yazın çok sıcak ama ben olsam Mardin isterdim
Yenigebes Mucizem0301 yozgatta tayinciyiz açıkcası önermem çok boş ve küçük bir şehir ankaraya kendi aracınla 4 saat imkanları kısıtlı bomboş bir yer bana kalırsa mardin çok güzeldir. Şehirde sizi cezbedecek bir çok şey var