Mucizem0301 Kafamız iyice karıştı sizlerin fikirleri benim için çok önemli.bu şehirlerde yaşayanlar varsa bana daha iyi yardımcı olurlarsa sevinirim.Sosyal imkanları, kiraları, kresleri
Ewy Mucizem0301 evet tabiki gültepe çamlıtepe daha nezih elit mahalleler daha da yenisi tilmerç. Yazın çok kalmayacaksanız sıcak da sorun değil ılık oluyor.
Ewy Mucizem0301 yani merkez çarşı ben tercih etmem yaşamak için bu dediğim yerler arabayla 5 dk merkeze biz de ev bakıyoruz bebek doğunca taşınacağız. O yüzden o tarafları tercih ederim daha nezih
BusraUfuk Yozgata esimin isi sebebiyle sık gittim Cok kucuk ve pek birseyi yok yazin bile usumustum . Ankaraya falan oyle cok yakin degil 3 4 saat suruyor . Mardine gezmek icin gitmistim cok begendim turistik bir yer ama yasamasi nasil olur bilemedim . Adanada yasamistik 1 sene sicagindan fenalik gelmisti mardinde oyle sicakliklar oluyor . Batmanla ilgili hic fikrim yok 😂 bu 3 u arasindan mardin secerdim sanirim
Htccndn Tutaste_ Neyse neyse vazgeçtim ben bacı dediğin gibi belki bir alışverişe günü birlik felan gidilir 😂😂