Kızlar nolur bakarmısınız kalpte bağırsakta parlaklık
senatss benım duyduğum da erken haftalarda görülüp sonradan kayboldugu yönünde . Umarım dıger gıtmenısde guzel sağlıklı haberler alırsınız 🤲🏽
zehranurates inşallah öyle olur güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
senatss evet canım bende şuan 22. Haftalıgım bende de kalpte parlaklık ver denildi kordon damarıda 3 değilde 2 ymiş bende biraz endişelendim ama baya araştırdım kalpteki parlaklık geçen haftalarda kapanıyormuş sıkıntı etme benimde ikili testim temiz bütün vücüdü normal ama banada dediker down olabllir diye
Onlar bu ihtimali söylemek zorunda üstlerinden sorumluluk gitsin diye sen takılma bebeğede sıkıntı verme inşallah geçer dualarımız o yönde
senatss bende de kalpte parlaklık vardı. 14. Haftadan 27. Haftaya kadar görüldü sonra kendiliğinden kayboldu. Şükür bebeğim sağlıklı doğdu. Geçici bir durum olabiliyor
senatss benim arkadaşımda hamileliğinde kalbinde parlaklık var bağırsağın da parlaklık var burnunu göremiyorum ensesi kalın kesin down lu dediler doğum yapana kadar doğurdu sapasağlam bebeği var sağlıklı çok şükür iyikide inanıp aldırmadı
senatss Çevremde bağırsakta parlaklık cok duydum sonradan kayboldu hep
Cigdemaktas asla aldırmak gibi bir düşüncem yok tabi rabbşm herkesin hakkında hayırlısını versin bir çok kişiye söylenen şeyler sanırım bunlar
gezentianne darısı banaaaa amimm
Allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah endişeleriniz olumlu yönde son bulur🫶🏻
senatss benim bebegimdede vardi ama doktorum tek basina bi anlam ifade etmedigini belirtti her sey normal sadece kalpte parlaklik varsa hic sıkmayın canınızı inşallah saglicakla alalım bebeklerimizi 🥰🙏
sarimercimek aminn inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ❤️
aysegulpolat121 evet tek o parlaklık var inşallah herşey güzel olur hepimiz hakkında ❤️
senatss fetal dna testi temiz geldi, fetalden sonraki muayenede kalpte parlaklık var denildi, detaylı ultrasonda da parlaklığın olduğu söylenildi. Ama tek başına bir şeyin ifade etmeyeceğini, kalsiyum birikmesine bağlı olabileceğini ve ilerleyen haftalarda kaybolma ihtimalinin olduğunu söylemişti perinatolog