Bu gğn detaylı ultrasona girdim kalbinde ve bagıraagında parlaklık çıktı kalpte ki önemliymiş bu bi down sendromu belirtisiymiş böyle bir şey başına gelen var mı geçti mi yada doğum yaptınız mı nolur böyle bir şey bilen biri varsa yazsın
Kızlar nolur bakarmısınız kalpte bağırsakta parlaklık
Hiç duymadım Allahım korkularınızdan emin eylesin bebeğinize sağlık sıhhat versin. Üstte kalsın yorum yapıyorum
Burun kemıgı ve ense kalınlığı nasıldı. Rabbim korusun korktugumuza ugratmasın mevlam gönlüne huzur versin. 19 haftalıkken beynınde 1den fazla kıst var demıslerdı bana da hamd olsun geçtı sonra 36+3 suan Mart 21 de dogumum olacak insan korkuyor ama cok duydum kapandıgını gectigin iş Rabbime sıgın dualarım da senı de katacağım ınsAllah saglıgıyla sıhhhatıyle aklıyla fıkrıyle kucagımıza almayı nasıp etsin saglımızla mevlam 🫀
zehranurates herşey olması gerektiği gibi normal olduğunu sadece kalpte ve bagırsakta böyle bir şey oldugunu dedi dr
senatss bağırsak patlaklığı daha önce tanıdıklarımda duymuştum ama çocuğu sağlıklı doğdu .. inşallah sizin bebeğinizde sağlıkla gelir
senatss benım duyduğum da erken haftalarda görülüp sonradan kayboldugu yönünde . Umarım dıger gıtmenısde guzel sağlıklı haberler alırsınız 🤲🏽
zehranurates inşallah öyle olur güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
senatss evet canım bende şuan 22. Haftalıgım bende de kalpte parlaklık ver denildi kordon damarıda 3 değilde 2 ymiş bende biraz endişelendim ama baya araştırdım kalpteki parlaklık geçen haftalarda kapanıyormuş sıkıntı etme benimde ikili testim temiz bütün vücüdü normal ama banada dediker down olabllir diye
Onlar bu ihtimali söylemek zorunda üstlerinden sorumluluk gitsin diye sen takılma bebeğede sıkıntı verme inşallah geçer dualarımız o yönde
senatss bende de kalpte parlaklık vardı. 14. Haftadan 27. Haftaya kadar görüldü sonra kendiliğinden kayboldu. Şükür bebeğim sağlıklı doğdu. Geçici bir durum olabiliyor
senatss benim arkadaşımda hamileliğinde kalbinde parlaklık var bağırsağın da parlaklık var burnunu göremiyorum ensesi kalın kesin down lu dediler doğum yapana kadar doğurdu sapasağlam bebeği var sağlıklı çok şükür iyikide inanıp aldırmadı