ysen ben 40tan sonra gitmedim doktor bir sorun olursa gelebilirsin demişti. Doğumdan 3 gün sonra gittim ozaman dikiş kontrolü yaptı vajinal muayenede yaptı ama dikişe bakmak için iç dış 5 tane dikişim vardı oyuzden. Aralığın 23ünde doğum yaptım dikişlerim çok geç düştü doktor 1 haftaya düşer dedi 2 ayda ancak düştü hala 1 tanesi de duruyor 😐iyi hoş normal doğum amma dikiş biraz sorun yapıyor tabi insandan insanda değişir benim normal vucut yaralarımda çok geç iyileşir ona bağlıyorum ben. Sizede çok geçmiş olsun

• ysen bunu yanıtladı.

ysen ilk dogumumda sadece dikiş için gitmiştim yüzey bakılıyor

• ysen bunu yanıtladı.

Begleyna sizede çok geçmiş olsun bende hala ağrı çekiyorum bi çok kişi hemen geçiyor deyince dedim bende mi problem bar oturup kalkamıyorum doktora gitmeye korkuyor insan artık o travmadan sonra gerçekten normal doğumda çok zor ayağa kalkamayan kalkamıyor 🥹

Deniz2953 bende bi öyle duydum ama vajşnal muayene yapılıyor mu acaba dite merak ettim sadece o kısmı korkutuyor

tbmn geçmiş olsun sizede hala ağrınız vs var öı siz nasılsınız

ysen doktor beni ilk karın ultrason muayenesi yapmisti sonra çatala çıkıp ışık tutup dikislere bakmisti hiç dokunmamisti

• ysen bunu yanıtladı.

Deniz2953 beni rahatlattınız biraz teşekkür ederim ağrınız ne kadar sürdü acaba sizin dikişlerin

ysen ebe beceriksizliği midir benim yapımdan midir bilmiyorum akşam 6 da doğum yaptım 7 buçuğa kadar dikisim sürdü 5 tane dikiş vardı ağrısı benim zor geçti ilk 1 hafta vardı

• ysen bunu yanıtladı.

ysen evet dişiler kurudulça batma ve ağrı oluyor ben fitil kullanmıştım doktor vermişti 1 Kuru yeterli gelmedi tekrar aldım voltaren 10mg çok faydası oldu hem idrar konusunda hemde ağrı konusunda baya azaltıyordu. Her gün kullandım bende oturup kalkarken çok sıkıntı çektim. Kaktüse oturuyormuş gibi hissediyordum 😂

• ysen bunu yanıtladı.

Deniz2953 benimde yaklaşık 40 dakika sürdü kaç dikiş olduğunu söflemedi de o an artık gözüm görmedi benim de

ysen ayy bende de travma oldu resmen salı günü 40 ımız çıkcak doktor gel demişti ama gitmicek gibiyim

• ysen bunu yanıtladı.

Fatmaacylnn bende aynı çok korkuyorum gitmemekle olmuyorsa içimde birşey kalsın istemiyorum 😭😭

ysen birşey olacağını sanmıyorum ama tabi içim rahat etsin diyorsanız gidin 🥰siz kaç günlüksünüz

• ysen bunu yanıtladı.

Fatmaacylnn 21 gün oldu banada ağrılarım bari geçseydi rahat edecektim o çok elimi ayağımı bağlıyor 🥹

ysen ilk doğumda 40’tan sonra gittiğimde vajinal ultrason ile bakmıştı doktor.Rahim toparlanmış mı bir hasar var mı vs diye. Ben de alttan muayene hiç sevmem ama bence bu gerekli bir muayene

• ysen bunu yanıtladı.