Nurellaaaaaaa1212 Zarifokur korkutma beni kız bi hayıelısıyla ikinciyi doğuraydım defteri kapatıcam 😂
Nurellaaaaaaa1212 Zarifokur ya anahshshsjsj evet yaa 10 tane doğuriyim bi tane hamilelik yaşamayim derdi annem. 5 cocugu var 😂
123tubi Nurellaaaaaaa1212 insallah yerleşme ağrısı yaşıyoruzdur ben regl agrısı ayrıten hep tatlı istegi var bu dönemde oluyor bugun almadım test gittip yarın bakalım inşallah yapcam tekrar test
Ervaa2534 Nurellaaaaaaa1212 varmıdır acaba ümitlenmek istemiyorum sonra çok hayal kırıklığına uğruyorum hastaneye acile gittim gündüz uyuz bi doktora denk geldim kan almadı burdan bakmıyoruz dedi pazartesiye kaldı artık nasıl sabredicem hiç bilmiyorum
123tubi Nurellaaaaaaa1212 kız bu ay pertim gripten üstüne bogaz agrısı başladı şimdi berbat haldeyim anlıcan insallah yarına alırım yaparım
Ervaa2534 Nurellaaaaaaa1212 ya bende bugün 3 tane test yaptım hepsi çok silik çıktı bi hafta önce kanda negatifti testlerde negatifti pco var bende adet olmadım 45 gün oldu dedim bi yapayım öylesine böyle çıktı
Dyguuu59 Ervaa2534 canım benimde geçen hafta negatifti kanda 2 gün önce test yaptım çift çizgi gidip kan verdim hemen 150 çıktı beta olabiliyor
Birbebisannesi Kızlar yumurtam bugün çatladı. Çatladıktan kaç gün sonra testte çıkar. İdrar testinde. Yani 12 gün diyen var ozaman çocuk tutunduysa bile 12 günlük idrar da çıkarmıki onu anlamadım
Hellobeybii Nurellaaaaaaa1212 ilk öğrendiğim hafta ben de böyleydim kurt gibi acıkıyordum. Öğleden sonra 4-5 gibi gözlerim kapanıyordu. Kasıklarımda regl olacak gibi ağrı vardı ve memelerimde iğne batması hissettim test yaptm😃 birkaç haftaya geçiyor bu belirtiler. Hayırlı olsun🧿
Aycaasenaaa Nurellaaaaaaa1212 merhabalar öncelikle hayırlı olsun benim size sormak istediğim bir şey var ben de bu ay ilk defa operasyona başladım pik gördüm ondan sonra 2 gün geçti silikleşti çatlama oldu muhtemelen sizce artkk test yapmayı bırakmalı mıyım
Nurellaaaaaaa1212 Aycaasenaaa ben bırakmadım git gide koyulaştığını gördüm hamile olduğumu öğrendim. Bırak diyorlar aslında gerek yok devam etmeye ama ben merakımdan sadece devam ettim 😂
GULLMOMMY Nurellaaaaaaa1212 canım her postunu açıp okuyordum sanada dua ediyordum bu mübarek günde böyle güzel haber almak ne mutlu canm inşallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah ya cok mutlu oldum varya inşallah bende bir gün böyle bir post açarım 🫶