Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 hafif kasık ağrısı var başka bişi yok ya oruç tutuyorum halsizlik var sadece o kadar
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 sende baya belirti varmış canım bende hiçbir belirti yok bu ayda olmadı galiba
Kivircikannee Nurellaaaaaaa1212 ay canımmmm Nasıl sevindimmm gözün aydınnn sağlıkla da kucağına alırsın inşALLAH 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 dün yaptım çatlamın 11. Günüydü negatif 2-3 gün yapmayı düşünmüyorum artık ama olsaydı çıkardı heralde ya
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 kız bak bi çizgi var değilmi ya brn yanlış görmüyprum bide çatlamanın 14. Günü bu kadar silik çıkması normalmi ya
Zarifokur Nurellaaaaaaa1212 kız hamilesin kız hayırlısıyla inşallah kızına kardeş geliyor . İnşallah bende bu haberi yakında hayırlısyla alırım amin amin
Zarifokur Nurellaaaaaaa1212 he benim koca bende olduktan sonra oğlana kardeş gelmez kolay adam bir üşengeç amanın ne sor ne ben söyleyeyim 🤣
Zarifokur Nurellaaaaaaa1212 hahahaha yok kız adam taş odun gibi şey kanmaz efendim aklına yatsın efendim üşeniyorum efendim 🤣