Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 test demıstım de kan vermıssın Hadı bakalım gırmıyorum buralara haberım yok tu
Dyguuu59 Ervaa2534 canım benimde geçen hafta negatifti kanda 2 gün önce test yaptım çift çizgi gidip kan verdim hemen 150 çıktı beta olabiliyor
Ervaa2534 Dyguuu59 canım bak bu testide şimdi yaptım ilk 5 dkda çektim ayy Allahım eğer varsa resmen mucize hiç umudum yoktu çünkü daha geçen hafta negatifti kan sonucum
Nurellaaaaaaa1212 Kızlar kan sonucum 49,38 cıkmıs dün vermiştim. Merak edenlere duyrulur etiketleyemedim 😂
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 aaaa kan sonucu çıktı mı sonunda çiçeğim tebrikler sağlıkla ilerlesin 💐💐💐 benim 10-37-122 gitti en son bugün verdim 362 çıktı. Artık vermem sanırım yazdım doktora bakalım ne diyecek.
Mervesp Nurellaaaaaaa1212 anladım kuzum güzel bence benimde dünden itibaren artmıştır diye düşünüyorum perşembe akşam kan vermiştim cuma öğlen gibi test daha belirrgindi
Anneoluyorumm00 Nurellaaaaaaa1212 oyy kuzum çok sevindim 🥰🥰 geçen sene bende 46 la öğrendim şimdi 7 aylık oldu bile , zaman çabuk geçiyor canım tadını çıkar sağlıkla al kucağina 🙏🤲💕
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 rahat ol canım benim iyi olacak her şey ❤️ valla anlamadım nazar etmeyim kendime ama mide bulantılarım da başlamazsa çok rahat bi gebelik geçiriyorum 😂 sen de durumlar nasıl?
Elfidanur Nurellaaaaaaa1212 hayırlı olsun ben yenı gordumokudum da🥰hangı erken gebelik testiyle yaptın