Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 ovülasyonu test olarak değil akıntı takibi ile yaptım sayılırsa ama değerlendirdim regl sonrası olan o haftayı
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss olsunn eğer olmazsa ovülasyonla dene diğer ay ama. Bende geçen ay akıntıyla takip ettim tutmamıstı akıntı kafamı karısıtıyordu cünkü
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 ya gerçekten öyle aslında bu ay olmazsa bende ovülasyonu geçeceğim önerdiğiniz bir marka var mı özellikle
[silindi] Kızlar Aralık 15 de adet oldum daha sonra bir ay olmadım duphaston verdi doktor 7 Şubat’ta adet oldum yeniden ve henüz adet olmuş değilim ama sağ kasigima devamlı ağrı gidiyor ara ara iki gün önce kaset test yaptım negatifti sonuç şimdi beklemedeyim sizce gebelik olabilir mi
YyyyYasemin Fatmanurr94 şuan hamile miyim bilmiyorum gecikmemin 2.günğndeyim 2 kez adet oldum biri kürtajdan 4gün sonra biri şubat4 bakalım inşallah güzel sağlıklı evlatlarımız olur
ogretmennn YyyyYasemin benimde bat 4’tü gelem giden yok testler negatif tam oldum diyorum olmamışım falan tuhaf bir süreçteyim
ayalltsc Zeszy hahahha 😂 tam olmadım acaba derken testin bozuk çıkması paraya yazık oluyo valla ne yapıcaksın ?
Zeszy ayalltsc kasik ağrım bel ağrım aşırı yarın sabah acilde kan vericem bakalım ama böyle bir ağrı yok neden bilmiyorum
Sym_123 Benimde bat 17 bende beklemedeyim.Belirtide yok.5 ay önce düşüğüm oldu.Adetim 10 gün geçtikten sonra öğrenmiştim.Plansızdı.Tek belirti göğüs hassatiyetiydi.
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 çok teşekkür ederim 🙏🏽🙏🏽umarım sizde sağlıklı sonuçlar alırsınız 🍀🍀🍀güzel güzel ilerler
ayalltsc Rusapolat ne güzel hayırlı olsun 🙏🏼 peki yaptığın özel birşey oldumu bel altına yastık falan diyorlar ?
Rusapolat ayalltsc şimdi şöyle ki 2 ay önce 20 haftalık beneğimi kalp durmasından kaybettim. Sonra kürtaja girdim. Genel olarak kürtajdan sonra çabuk hamile kalınıyor demişlerdi de inanmamıştım. Gerçekten öyleymiş. 2 defa korunmadan ilişki oldu. Tutmaz demiştim ama tutmuş. Özel olarak hiçbir şey yapmadım yani. Ha şu aralar yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum. Sağlıklı olan ne varsa onu tüketiyorum. Belki etkisi olmuştu bilmiyorum 🫶🏻
Nartanemmm ayalltsc sagol canim bi oğlum var, daha ona soylemedim iyice netlessin , o da kız istiyor😀 Allah bilir falan diye anlatmaya calisiyorum😌
ftmagkr Rusapolat öncelikle geçmiş olsun ve başınız sağolsun 🙏 Ben de yazın 18 haftalık bebeğimi kalp durmasından kaybettim , doktorum bana en az 6 ay korun demişti. Size herhangi bir süre vermediler mi ? sağlıklı , sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun ❤️
ayalltsc Rusapolat Allah bidaha yaşatmasın çok üzücü bi durum 🙏🏼 hayırlısı olsun güzel ilerlesin inşallah