ayalltsc iremilerigiden postundan yazmıştım sana var sende bebiş heralde yarın ilk idrarla yap canım bakalım birlikte 🥰
Safinaz35 Bat 4 tü . Bir kaö gündür mide bulantısı baş dönmesi vardı. Bugün kan testi verdim negatif geldi
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 adet döngünüz kaç gün acaba özür dileyerek soruyorum 🙏🏽🙏🏽 birde yumurtlama tarihiniz nedir benimde bat 10 test yapmak ile yapmamak arasındayım 🥹🥹
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss 32 ya da 30 günde bir değişiyor canım 24ünde çatlama gördüm 10. Gün bugün
ayalltsc Zeszy hahahha 😂 tam olmadım acaba derken testin bozuk çıkması paraya yazık oluyo valla ne yapıcaksın ?
Esmerayyyyyy Rabbim bu güzel gunler hürmetine burada bekleyen herkese sağlıkla kolaylıkla hayırla en yakin zamanda bir evlat versin 🌺 Birbirimize dua edelim kızlar rabbim kabul eylesin 🤲🌺
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 12 şubatta regl başlamış 28-26 gün arası benim de bat 10 Mart test konusunda sabırrrr diyorum ama görünce sizin de çıktığını böyle kararsız kaldım ya yapmıcam derken galiba yarın gidip alıp denicem 😂
Fatmanurr94 YyyyYasemin kürtajdan sonra birkez mi adet oldunuz sonrasindami kaldiniz? Darisii bana Insallah😍
YyyyYasemin Fatmanurr94 şuan hamile miyim bilmiyorum gecikmemin 2.günğndeyim 2 kez adet oldum biri kürtajdan 4gün sonra biri şubat4 bakalım inşallah güzel sağlıklı evlatlarımız olur
Nurellaaaaaaa1212 Esradenizaltunbasss hahaha yap yap ovülasyon takip ettin mi. Normalde aslında erken yine de silik çıktı normalde çatlamanın 12. Günü gözüküyo bu da bata 2 gün kalmıs olması demek ama ben sabredemedim
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 evimin altında eczane yarın sabah gidip alcam ben ikna oldum 😂😂
Esradenizaltunbasss Nurellaaaaaaa1212 ovülasyonu test olarak değil akıntı takibi ile yaptım sayılırsa ama değerlendirdim regl sonrası olan o haftayı
Tayyibe42 1202 bat 5 martti zaten hissettiydim hamile oldugumu bugun kan verdim betam 130 du. Senin ?