ftmagkr Rusapolat öncelikle geçmiş olsun ve başınız sağolsun 🙏 Ben de yazın 18 haftalık bebeğimi kalp durmasından kaybettim , doktorum bana en az 6 ay korun demişti. Size herhangi bir süre vermediler mi ? sağlıklı , sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun ❤️
Rusapolat ftmagkr Çok teşekkür ederim. benim doktorum rahmin çok iyi durumda 2 ay korunsan yeterli demişti. Ona güvendim bende bakalım hayırlısı herşeyin.
ayalltsc Rusapolat Allah bidaha yaşatmasın çok üzücü bi durum 🙏🏼 hayırlısı olsun güzel ilerlesin inşallah
Tayyibe42 1202 bat 5 martti zaten hissettiydim hamile oldugumu bugun kan verdim betam 130 du. Senin ?
DyD Bende 1 yıldır bekliyorum adetimden 5 gün geçikti dün erken test yaptım ikinci çizgi silikti bugün kan verdim sonuç 52,9 çıktı sizce kaç haftalık kızlar en son geçen sene 15 Mart kürtajım olmuştu
Buketkoc ayalltsc bat 4 az önce test yaptım silik gördüm 😍 bir kürtajım bir dış gebeliğim var o yüzden erken sevinmiyorum biraz daha sabırla beklemedeyim 😂 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı şekilde nasip etsin inşallaah❤️
Buketkoc ayalltsc bi kaç gün daha bekleme taraftarıyım öncekilerde bu süreçte çok yıprandım bu sefer biraz sakin kalmak istiyorum ya
Sahra1221 zehranur0113 bat 10 dün kan verdim negatif. Umudum yok ama bekleyelim gecikmeyi inşallah olur.
Elome Bat 13 dün akşam ve bugün sabah test yaptım pozitif gördüm akşam kan verdim 0.312 çıktı normalde 0 ya da 0.1 çıkardı sizce yükselir mi