5_erkek_annesi GirlandBoy_Mom keşke kilosunu yazmasaydınız kilosu düşük olan anneler bunu kendine dert eder annelik zaten başlı başina heyecanlı stresli bişey ve kafaya takma özellikle çoğu annede var bilemedim kendi fikrimce söylemek istedim 😊
GirlandBoy_Mom 5_erkek_annesi bende sadece fikir almak istedim canım yani bazen şeker vs ondan kaynaklı da kilo alıyor bebekler ondan tereddüt ettim birazda teşekkür ederim yinede 😊
5_erkek_annesi GirlandBoy_Mom inşallah yoktur Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi🥰🥰
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Maşallah kuzucum 🥰 Dün ayrıntılıya girdim devlette ama birşey demedi kilosu için benim de aklıma gelmedim ultrason kağıdında birşeyler yazıyor ama anlamadım. 😂
Nilayy95 GirlandBoy_Mom evet önde gidiyor 19 haftalıkken benimki 320 gr olmasına ragmen önde demişti sizinkini düşünemiyorum ama bende şeker var. Siz şekerinizi ölçtürdünüz mü
GirlandBoy_Mom Nilayy95 evet canım en son 1ay önce bakıldı ama bi sıkıntı yoktu doktorum da şekerle alakalı bişey demedi ama bilemiyorum tabi
GirlandBoy_Mom danla2711 maşallah canım senin bebiş de tombul demek🧿💙benimki 20 hafta bilmem kaç söyledi de pek anlamadım 😂😂
danla2711 GirlandBoy_Mom ahaha valla tombuldu 1 hafta önden gidiyordu şimdi tam haftasına uyumlu gidiyor 😂🥰 yani korkma zamanla haftasına uyumlu gider muhtemelen🥰 şuanlık önemi yok ilerleyen haftalarda 2 haftanın üzerinde önden gitmesin yeterli🥰
GirlandBoy_Mom Mavili1480 20 bilmem kaç dedi aşkım da anlamadım pek dilinden😂😂500 gram diyince şok oldum çünkü pek bişey yemedim 1 ay hastalıktan 🤷♀️