GirlandBoy_Mom Mavili1480 bilmem doktor sanırım 20+6 falan dedi pek anlamadım ya işte haftaya detyalıya girebilirsin dedi bana zamanın gelmiş
danla2711 GirlandBoy_Mom ahaha valla tombuldu 1 hafta önden gidiyordu şimdi tam haftasına uyumlu gidiyor 😂🥰 yani korkma zamanla haftasına uyumlu gider muhtemelen🥰 şuanlık önemi yok ilerleyen haftalarda 2 haftanın üzerinde önden gitmesin yeterli🥰
danla2711 GirlandBoy_Mom hadi bakalım paşamı görr detaylıca bak😍 teyzesinden ona kocaman öpücüklerrr😘
GirlandBoy_Mom Mavili1480 gününü yakaladı demek canım işte 20 hafta dedi çünkü bana haftaya 21 oluyorsun haftaya gidebilirsin dedi evet 11 ekim canım
sednc0 GirlandBoy_Mom canım benim oğlan içinde aynısı söylendi önde gittiği genetik yada şeker olabileceği söylendi tedirgin oldum inşallah şeker olmasın da önden gitmesi iyi herhalde
Kuboss06 GirlandBoy_Mom Maşallah bebişe, bizde 22 haftalıkken baktık dr. 420gram dedi nize haftasıyla uyumluymuş🌸
Datlum 20 +0 327 gramdi tam haftasiyla bir çıktı. İlk oglumda tam güzel kiloda doğmuştu. Ama ultrasonda bazen yanılma olabiliyor ilerleyen haftalarda daha bir oturur kilolar tedirgin olmayın dhaaa çok minikler 😄
2Princess1Mom GirlandBoy_Mom Bende anlamadım kuzum. Yanlış bence o 😂 normalde bende biliyorum fl boy, efw kilo ama burda hiç birşey anlamadım. Başka birşey ölçmüş