Rafaelli GirlandBoy_Mom haftamjn onde gitmesi zamani kısıtlıyo diye dusunuyorum hani kontrole gitdigim zamanda 33 gosderse bencede zaman var ama cok ileride kilosuda fazla o yuzden….🤦♀️beklicez artik ,cok teşekkurler
Kehiylun GirlandBoy_Mom 20+0 da gittim ben 325 gramdı zayıf demedi vaktinde dedi bilemedim şuan sizlerin kilosunu görünce kilo aldıracak şeylerde yiyorum ama
GirlandBoy_Mom Kehiylun her bebeğin gelişimi farklı canım benim kızım bu haftalarda 300 civarı bi kilodaydı oğlum önden gidiyor bide yediklerimizin de önemi var tabi bence gayet iyi sağlıcakla gelsin inşallah🤲
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom kız benimkide dedi önde gidiyor ama tam ne kadardı hatırlamıyorum 😂 evde olsam bakardım 🤣 şimdi senin kaç oldu kuzum haftan adetine göre
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi aşkım ben şuan 20+6 son adet tarihine göre doktorum da 21 dedi detaylıya girince tam günüm ortaya çıkacak haftaya giricem inşallah 😂
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom hadi hayırlısı olsun canım valla detaylı geçti mi insan biraz daha rahatlıyor🤤
Esma006 GirlandBoy_Mom benim bebek de önde gidiyor 20+4 düm ama 22+2 dedi doktor iki gün önce detaylı da öğrendim iri ve tombik bebek dedi kafası büyükmüş 😅
GirlandBoy_Mom Esma006 kilosu kaçtı canım 😊doktor da tombul olacak demek dedi de bakalım sağlıklı olsunlar yeter 🤲💓
Esma006 GirlandBoy_Mom 18 iken 295 idi şuan doktor demedi bende soramadım 17 ikende 14 cmdi kilosunu demediler o zamanda