Pozitif mii
sutlukahve_ bana pik gibi gelmedi canım ama yine de değerlendir sen bu günü bir de bu markanın gebelik testi yalancı pozitif veriyordu bu da sıkıntılı mı bilmiyorum
umrumdadegil ya innovita kullanıyorum ben normalde ama biliyosun başıma geleni dün pik olmaya yakınken silik çıktı bugün bende anlayamadım o yüzden elimde bu vardı bide bunu deneyeyim dedim
sutlukahve_ bence pik değil henüz
sutlukahve_ pik olmamış iki
Çizgide aynı koyulukta olucak
sutlukahve_ sen yine yapmaya devam et bulabilirsen yarın eski testin markasıyla devam et bence
sutlukahve_ değil canım daha
mrp2023 teşekkürler
AAselinannesi06 teşekkürler
umrumdadegil o elimde daha var zaten yarın devam edicem birde bunu deneyeyim diye yaptım ya aslında
Ebruli1903 offf innovita da pike baya yakındı geri siliklesti kafayı yiycem
sutlukahve_ sana attığım görsel gibi bir anda pozitif olabilir
umrumdadegil bende tembellik varmış yeni öğrendim pike yakın çıkınca havaya ucmustum da cakilmam çabuk sürdü 😂
sutlukahve_ henüz değil canım t çizgisi ya c den koyu olacak yada ikisi de aynı koyulukta
Lavinyam06 ya benim öyle gibiydi dün ama pik olmadan çizgi tekrar siliklesti kimi o pikti diyor kimi değildi diyor valla allak bullak oldum
@sutlukahve_ bu testler strese neden oluyor canım olacaksa bile stresten olmuyor en iyisi akışına bırakmak
Lavinyam06 işte canım bende tembellik varmış +pcos nasıl denk gelecek böyle olana kadar bende stres sifirdi valla
sutlukahve_ iki günde bir eşinde problem yoksa gün aşırı ilişkiye girsen zaten yumurtlamayı yakalarsın diyorlar canım
sutlukahve_ çok stres yapma etkiliyor gebe kalmayı akışına bırak inşallah göreceksin yumurtlamayı 💜
Lavinyam06 o da her zaman olmuyor ki işte canım hele ki ramazanda