Dyguuu59 cok uzuldum umarim saglikli gebelikler nasip olur hepimize, yarinda sehir disina gidecegiz donuste eger regl olmazsam yine o zman baktirmak daha iyi olcak galiba 😔

Ayca517 bende reglimden bi gün gecmiş verdim kan 15 cıkmııştı bir hafda gec dölenme olmuş bebeyim doana kadar öyle devam etmistı bir hafta geriyle kendınızı strse sokmayın

Ayca517 benim beta artışların da sorun olmadı gayet güzel arttı ama gelişimi 7 haftada durdu malesef

Aaaa senin testinde silik çizgi vardı değil mi? Bu çok normal bi değer değil ya artacak (yani inşallah böyle olur) ya da düşüyor yani kimyasal geçiriyorsunuz. Sağlıklı ya da sağlıksız bi gebelik var bence.

Ayca517 değer baya düşük 3.gün 53 le öğrendim doktor olumsuz konuştu ama geç döllenmede olabilir Allah bilir ne zaman oluştuğunu

Ayca517 benim adet günü 2 di silik çizgi gördüğüm için kan vermiştim ertesi gün 7 çıktı sonrada arttı şuan 34 haftalık gebeyim

Eylemeylem evet hemde baya bi belirgindi basimdan iki gebelik gecti ikisinde de hic boyle bir degerle karsilasmadim bugun acayip bir sekilde belim ve kasıgım agridi hLa regl olmadim butun gun yattim regl olmazsam iki gun snra yine kan vericem.. kafam iyice karisti 😔