Arkadaslar aranizda regl oncesi silik cizgi cikip regl olacaginiz gun kan tahlili verip sonucu da 4.3 cikip degeri artan var midir ? 🫣🫣😂

Reglimin ikinci günü 76 ile öğrenmiştim ben. Belki senin geç döllenmedir. Yarın yine ver kan adet olmazsan

Sevgilimmmmmmm bende hic boyle bir seyle karsilasmamistim hep kucuktur 5 flan cikardi yani sasirdim neyse bekleyeyim bakalim bekleyip gormekten baska sansim yok gibi🙏

_ADEL_ yok canim, regl olmasi beklenen yani bat gunu kan verdim 4.3 cikti ☺️

Ayca517 ben canım 4.6 ile öğrendim regl günü ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı 179 kadar çıktı en fazla beta sen 2 günde bir kan ver inşallah çok güzel yükselir ❤️

Dyguuu59 cok uzuldum umarim saglikli gebelikler nasip olur hepimize, yarinda sehir disina gidecegiz donuste eger regl olmazsam yine o zman baktirmak daha iyi olcak galiba 😔

Ayca517 bende reglimden bi gün gecmiş verdim kan 15 cıkmııştı bir hafda gec dölenme olmuş bebeyim doana kadar öyle devam etmistı bir hafta geriyle kendınızı strse sokmayın

Ayca517 benim beta artışların da sorun olmadı gayet güzel arttı ama gelişimi 7 haftada durdu malesef