Klny Bilgemaitri88- yaaaaa canım benimmm çok mutlu oldum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim❤️🥰
Bilgemaitri88- Klny mutlu haber nerelerden geldik yolumuz da uzun ve zevkli inşallah güzellerimizi sağlıkla kucaklayalım 🤍🤍🤍
Zeynettin Benim de Ekim ilk haftası doğum gözüküyor Bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Klny Bilgemaitri88- inşallah canım benim, kontrol günü gelsin diye can atıyorum çok özledim allahım acısını göstermesin 🥹🥰
ipekmila_17 Kızlar benim umduğum gibi gitmemeye başladı. Cumartesi birden kanama yaşadım , 3 gün oldu azar azar devam ediyor . Biraz kanama alanı varmış .
Klny ipekmila_17 rabbim bu sürecide atlatıp yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. Benimde 1 hafta kadar olmuştu geçti çok şükür dua et inşallah bir şey olmayacak ❤️
ipekmila_17 Klny Nasıl bir tedavi uygulandı size ? Bana sabah akşam progestan , 3 güne bir de iğne verdiler . Kan sulandırıcı iğneyi kesmediler , ecopirin i kestiler . 3 gün oldu azar azar kanamam devam ediyor .
Catperson Eres26 her gittiğimde soruyorum her seferinde normal diyor bana doktorlar. Rahim genişlemeye çalışırken oluyormuş
Klny ipekmila_17 bende pıhtılaşma sorunu vardı zaten coraspin kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde oskapar iğneye başladık kanamam olduğunda dr sabah akşam progestana başlattı çok şükür 1 hafta kadar sürdü ama ben 11. Haftaya kadar sabah akşam kullandım sonra dr sadece akşam kullan ertık dedi şimdi sadece yatmadan atıyorum bakalım ne zamana kadar kullanırım 13+4 teyim
Ceylan1907 Klny bana 2 doktor kan pıhtılaşman var demıstı hamile kaldıgımda hergün iğne yiceksşnndedi sınra baska doktora gittim gerek yok dediler rabbim yardımcımız olsun
Ceylan1907 Kızlar ikili test yaptırdık pappa ve hcg degerim yüksek riskli cıktı genetik test önerdi daha önce karşılaşan oldumu
hhllyyaa Ceylan1907 ikili testin güvenilirliği o kadar düşük ki artık hiçbir doktor önermiyor sadece kan değerlerine yaşa vs göre bi istatistik çıkarılıyor o yüzden en iyisi fetal dna tabi.çavremde ikilide yüksek riskli çıkıp hiç sorunsuz bebekleri olan birsürü kadın var