Gulbahcesi_ Merhaba guzel anneler 10+ 6 dayım doktorum artık iğneyi bırakmamı söyledi fakat elimde 3 kutu progestan iğne 1 kutu progestan fitil var ihtiyacı olana elden teslim edebilirim izmir içinde
Mengusecil Selam ☺️ bende yeni katıldım bu platforma. 3. Kez anne olacağım ve tahmini 10 Kasım yazıyor ultrasonda fakat sezeryan olacağı için muhtemelen Ekim sonu olur. Hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun ❤️
Zambak-12 2boysmother ay ogrendınız mı cınsıyeti maşallah 🤩 buz ogrenemedık özele de gitmek ıstemedım fetal dna verdım dün onda nasıl olsa 6-7 güne bellı olcak dendı
2boysmother Zambak-12 ilk kız denildi sonra erkek emin olamadım canım detaylıyı bekleyeceğim. Çünkü sonradan değişende çok olmuş 😌
Zambak-12 2boysmother evet sonradan değişen çok oluyor sen ne hissediyorsun genelde annelerin hissettiği doğru çıkıyormuş
2boysmother Zambak-12 ben kız hissediyordum hep ama bi yandan da oğlumun yanına erkek olsun istiyordum. Rabbim hayırlısından versin inşallah önemli olan sağlık 🤗🥰
Zambak-12 2boysmother ya ınsallah tabıkı hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsin bir kız bir oğlan da güzel bence ıkı evladıda yaşamış olursunuz hem buyudukce kız çocuğu size arkadaş yoldaş olur
Bilgemaitri88- Klny bizim de fetal soncumuz belli oldu en önemlisi sağlıklıyız, cinsiyetimiz de Kız , verene sonsuz şükürler olsun ❤️🔥😍❤️🔥
Klny Bilgemaitri88- yaaaaa canım benimmm çok mutlu oldum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok sevindim❤️🥰