Ceylan1907 umutluanne7 natera bizim doktor bi kaaçtane verdi ama bunu net öneririrmmdedi. Akrabamızda patoloji baskanı onada sorduk bu firmayı trk gecerim dedi
umutluanne7 Ceylan1907 Doğrudur canım bana eurofins daha güvenilir geldi yaptıran arkadaşım da çok benim doktorum da burayı önerdi ne kadar yaptıracaksın paket nasıl
Ceylan1907 umutluanne7 ben plus paket sectim 500 usd. Ama bu firmalara güven pek yok yorumlara baktımda eurofıns natera genoks kötü yorumda cok artık sansımıza ama insanın calıstıgı yerde de hatanolma olasılığı hep var malesef umarım bizlere ugramaz
umutluanne7 Ceylan1907 valla canım bizde araştırma yaptık netara hakkında pek iyi şeyler okumadık :d herkes istediği güvendiği yerde yaptırsın burda eurofinste yaptırıp memnun olmayan görmedim :)
Ceylan1907 Klny bana 2 doktor kan pıhtılaşman var demıstı hamile kaldıgımda hergün iğne yiceksşnndedi sınra baska doktora gittim gerek yok dediler rabbim yardımcımız olsun
Ceylan1907 umutluanne7 aynen öyle artık hayırlısı ne diyiyim o kadar para veriyoruz ama muallakta :) 10-12 gün sonra cıkıcak sonuç
umutluanne7 hhllyyaa iyi yapmışsın canım en güvenilir orası bence hiç şikayet okumadım hakkında . Ama Ceylan’ın akrabasının tek geçerim diye övüp önerdiği firma hakkında burda yazanlar olmuş hatalı sonuçlar çıkmış
hhllyyaa hhllyyaa umutluanne7 bende baya araştırdım hiç şikayey ypkyu en çok önerilen firmaydı konuluncada güven verdiler tabi yine Allah bilir benden önce kardeşimde aynı firmaya yaptırdı oda aynı şekilde baya araştırmıştı güvendik biz bakalım
umutluanne7 hhllyyaa bende fransaya gönderdim bugün ulaştı bakalım inşallah temiz çıkar sonuçlarımız Allah’ın izniyle ❤️
hhllyyaa Ceylan1907 10-12 iş günü dediler ama kardeşimde eurofinste yaptırdı 1 hafta sonra çıkmıştı sonucu
Ceylan1907 umutluanne7 ben 24 nisanda verdim 12 haftalık . Doktor 11 . Haftada cinsiyet söyledi kızım olucak ama %7 yanılma payı var dedi iniallah degişmez :)) sağlıklı olsunda em büyük temennimiz o