BlcSongullllllllll umutluanne7 umutluanne7 merhaba ben bir şey sormak istiyorum şu an 6+2 ama doğumun ne zaman geliyor acaba yardım eder misiniz
umutluanne7 Kızlar evi çektirmeye başladınız mı ? @bilgemomy Momcrn Meral_63 SuEr_Tu1512 @Biyiklikedi Ayse71 Ays_12 @Alvn3946 @Dyggdr @Geleneksel1anne G-l-y Hmyra_53 Limonsekeri @beyzaakartal @Mor-kelebek
umutluanne7 Ayse71 daha keseye gitmediğim içim bilmiyorum ki kese ve regli tutacak mı görcez haftaya 😍
Ayse71 umutluanne7 canım şuan regl tarihini yazarsın doktor zaten söyler sana aynı gidiyor veya ileri geri der 😊
umutluanne7 @elifbsraaa1 canım merhaba sende bizlerle hemen hemen aynısın sanırım 🥰 nasıl gidiyor nasılsın 🥰
elifbsraaa1 umutluanne7 2 haftadır domuz gribiyim biraz tedirgindim 🥲 Şu anda iyiyim çok şükür hafif mide bulantılarım başladı 🙈 Bugün 7+1 olduk 🥰
umutluanne7 Alvn3946 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 kaçıncı haftada kese görüp kalp atışı duydunuz acaba 🥰
RyaTrmn59 Ayse71 14subat son adetin ilk günü ultrasonla haftası tutuyor dedi doktor ama 1-20kasim arası dedi doktor doğum için
Ays_12 Meral_63 Ekim ortası eğer olursa terazi , sonuna denk gelirse akrep 😀bende terazi burcuyum . Sonuna doğru gözüküyor . Ama 40. Hafta hesaplanırsa o şekilde sanırım 🤭