Mor-kelebek @umutluanne7 bugün 4+6 yız sezeryan olacak muhtemelen o yüzden haftası tutmuyor ekimin sonu gibi nasipse 🤗
1ErkekkkAnnesi umutluanne7 4+1 gösteriyor uygulama daha doktor kontrolüne gitmedim haftaya gidicem doğumda 11 Kasım gözüküyor nasipse ama sezeryan olucam daha dün öğrendim bu 2. Gebeliğim sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
minnoshan umutluanne7 4+2 gözüküyor daha kontrole gitmedim iki gündür aşırı bel ağrım oluyor bugün de şeffaf akıntı gelmeye başlamış noluyor kız ben yeniden mi yumurtluyorum size de oldu mu böyle göğüslerim de aşırı ağrıyor
Heycanlianne_41 minnoshan kesinlikle magnezyum kullan canım hiç çekmeye değmez bende hep çekerdim bu doktorum sağolsun verdi diasporal ismi toz şeklinde yutuyorsun
bilgemomy umutluanne7 bu yıl cinsiyet olarak da erkek yılı diyorlar ama bakalım kızlar cinsiyeti de çok merak ediyorum 🙂↔️🙂↔️
SuEr_Tu1512 umutluanne7 Hamilelik diye bir uygulama var istersen onu yükle son adet tarihini falan yazıyorsun hem bebekle ilgili bilgileri alabiliyorsun, hem ne zaman doğum yapacağın falan yazıyor🤷🥰
umutluanne7 Kızlar evi çektirmeye başladınız mı ? @bilgemomy Momcrn Meral_63 SuEr_Tu1512 @Biyiklikedi Ayse71 Ays_12 @Alvn3946 @Dyggdr @Geleneksel1anne G-l-y Hmyra_53 Limonsekeri @beyzaakartal @Mor-kelebek
SuEr_Tu1512 Benimde şuan 5+1🤭 Cuma günü doktor kontrolüm var inşallah keseyi görürüm 🤲 Son adet tarihime göre de doğumum tahminen 4 Kasım gösteriyor 🤷 Ama ilk oğlum 34+5te doğdu. Her gebelik aynı mı bilmiyorum ama umarım bu sefer erken doğurmam😆🙏
Ftmnrrrr SuEr_Tu1512 benimde 16+4 son adet tarihine göre ve ultrasona göre 4 kasım gösteriyor anlamıyorum ki bu nasıl oluyor
bilgemomy Meral_63 tatlıları abartmadan karpuz kavun şeker tavan 😂😂😂 erik tuzlayıp öf öf güzel olur 😂
Annekuzusu06666 umutluanne7 ekimin 15i ama ben sanmıyorum allah izin verirse benimki sezeryan çünkü uygulama 40 haftada gösteriyor yani allah izin verirse eylül sonu yada ekim başı diye düşünüyorum aksi bi durum olmazsa