Cerenerc hhllyyaa yarın kontrolüm var 10 gündür şekerli tek bir şey koymadım ağzıma bakalım ne diyecek sizin nasıl kaçıncı haftadasınız
erikarpuz kızlar 37. haftada olup hiç ağrısı sancısı olmayan var mı ben sanki hiç doğurmayacakmış gibiyim ya nolcak böyle
Silaaaamom2025 minismom yok yaa hastane biraz uzak bidaha gidemem saatte 5 e geliyordu hiç bahsetmedim bile
Nartanemmm Silaaaamom2025 merhaba kontrolünüz nasıl geçti, sizinle aynıyız takipleşmiştik 😊 Bana bugün fitil verdi akıntı çok ya geçmedi 1 aydır yine aynı fitilden kullanmştm
Silaaaamom2025 Nartanemmm merhabalar evet aynıyız sizle benim akıntım pembe renkli ya yani iç çamaşırım kahve ve pembe oluyo ama doktora söylemeyi unuttum bi sıkıntı yok dedi de sadece karın çevresi 1 hafta geride dedi bende biraz üzüldüm ama normal dedi doktor bişey söylüyorlar sonra normal diyolar anlayamadım 🤔😥
Nartanemmm Silaaaamom2025 bazen 1 hafta dan sorun olmuyo deniyor evet, Beni hiç sormayın bugün beynim döndü tüm gün hastanedeydim Şeker varmiş ölçümleri götürmüştüm İnsülin başlandı diyet başlandı Perşembe de perinatoloji bakacak hatta bide kardiyoloji
erikarpuz Kadoliii 35. haftaya kadar progestan kullandım o beni ağrısız tutuyor sanıyordum bıraktım hala aynı ağrım olmaması güzel bir şey ama olmayınca da sanki bu çocuk hiç doğmayacakmış gibi hissettiriyor 🤣
hhllyyaa Cerenerc 33teyim bende gebelik şekeri falan çıkmadı ama suyu fazla hala ve ne kadar dikkat etsemde artıyor.2 gün sonra benimde kontrolüm dikkat etmeye devam ediyorum bakalım nasıl çıkacak.banada meyve ve karbonhidrat diyeti verdi onlara dikkat ediyorum
Elif3419 erikarpuz ağrı olmaması ne güzel ya şanslısın elbet birgün sezeryanla alınır😅 benim bütün gün adet olacakmışım gibi sancım oldu geçti ve popomun üstüne oturamıyorum ya yatıp kalkınca bile ağrıyor popom
erikarpuz Elif3419 yaa size en azından haber veriyor geleceğim diye 😅 böyle motivasyonum olmuyor sanki normal doğum için yaptığım egzersizlerim yediklerim boşa gidecek gibi 🥲 normal doğum olarak mı gidiyor sizin de ?
Elif3419 Nasıl tarif etsem bilmiyorum yani kuyruk sokumu ağrısı mı diyeyim popom mu ağrıyor sürekli var ama oturup kalkıyorum veya yatıp kalkıyorum ağrıyor yürürken zorlanıyorum makat aramda ağrı oluyor benim gibi olan varmı?
ipekmom_ Elif3419 ay tam beni tarif etmişsiniz perşembe kontrole gideceğim o zaman soracağım bende sebebini
Silaaaamom2025 Nartanemmm yaa çok geçmiş olsun ama endişelenmeyin dikkat edin siz yengemdede vardı o kadar stres yaptı etti ama bi sorun sıkıntı olmadı şükür