minismom Silaaaamom2025 ebe banada oyle dedi doktor yatıs onermis ama hem guvenmedigim icin hemde 2.5 yasında kızım var diye kabul etmedim antibiyotik ve toz yazdı banada sen antibiyotik kullandınmı
Silaaaamom2025 minismom verdikleri toz ilaç antibiyotik diye biliyordum ben bana fitilde veren oldu da ne oldu geçti mi bilemiyorum
Tutuuu Kizlar nişan geldikten 3 4 hafta sonra doğum yapan oldu mu acaba🥲 33+3 teyiz bugun nişanım geldi. Kontrolumde 8 ekim.. 37 38 görürmüyüm ki acaba
seryagunes Tutuuu canım bence randevunu bekleme nişandan 3-4 gün sonra genelde doğum başlıyor diyorlar belki ciğer geliştirici falan yaparlar inşallah vaktinde gelir bebiş
Tutuuu Elif3419 benimde ilk hamilelegim amma normal akinti gibi degildi benim baya şeffaf sümük gibi uzun bi akintiydi doktorumu aradım nişan ola bilecegini söyledi. Bazilarinda pembemsi, kahverengi ve ya şeffaf ola biliyor diyorlar
Tutuuu seryagunes ciger geliştirici iyne 30 haftasinda olmuştum canim, rahim agzinda kisalma oldugu için bakalım ne oluyor
Ayse71 Eres26 yani benden kırmızı lekelenme oldu sonra aradan 1 hafta sonra doğum yaptım 35+2 de çocuğum şuan küvezde ben çıktım ama onu bekliyoruz sağlıklı hayırlı bir şekilde 🤲🏻🤲🏻
minismom Eres26 mukuslu akıntı geliyo anlamamak mumkun degil pembe kahverengi kırmızı normal akıntılardan cok farklı bende bi kac gun sarı geldi baya buyuk bi parcalar sonra pembemsi geldi 4 gun sonrada suyum geldi dogumum basladı stn 😊
minismom Silaaaamom2025 bebislerimizde bizde iyi olalımda verelim artık napalım az kaldı stn sag salim kavusalım insallah 😊
Nartanemmm Silaaaamom2025 merhaba kontrolünüz nasıl geçti, sizinle aynıyız takipleşmiştik 😊 Bana bugün fitil verdi akıntı çok ya geçmedi 1 aydır yine aynı fitilden kullanmştm
Elif3419 Tutuuu anladım canım 🥹 benimde belim ağrıdı adet olacakmışım hissi geldi gitti korktum bişey olacak diye