Silaaaamom2025 minismom yok yaa hastane biraz uzak bidaha gidemem saatte 5 e geliyordu hiç bahsetmedim bile
Silaaaamom2025 Nartanemmm yaa çok geçmiş olsun ama endişelenmeyin dikkat edin siz yengemdede vardı o kadar stres yaptı etti ama bi sorun sıkıntı olmadı şükür
Nartanemmm Silaaaamom2025 sağol canım, diyet listesine uymaya başladım bugün bakalm inşallah azalır, fazla kilo alması skntı işte sizinki kaç kilo sakıncası yoksa
hhllyyaa Cerenerc 33teyim bende gebelik şekeri falan çıkmadı ama suyu fazla hala ve ne kadar dikkat etsemde artıyor.2 gün sonra benimde kontrolüm dikkat etmeye devam ediyorum bakalım nasıl çıkacak.banada meyve ve karbonhidrat diyeti verdi onlara dikkat ediyorum
esmaa535353 Bende şuan 31+3 teyim plesenta akretam var benim gibi olan var mı aranızda acaba 33 haftalıkken gidicegim doktora
Eres26 Nartanemmm aç 105-110 tok ekmeği biraz kaçırırsam 150-160 ama benim doktor insüline gerek yok diyor vermedi Bi de yemekten iki saat sonra ölç diyor ben inatla 1 saat sonra ölçüyorum onda yüksek çıkıyor 2. Saat yüksek çıkmıyor
Silaaaamom2025 Nartanemmm evet dikkat et canım inşallah Allah büyüktür geçer inşallah bu da. Benim 2580 dedi doktor dün haftasıyla uyumlu dedi de bana az geldi sanki
sevgidolubiranne Eres26 inatla diye tabir etmene gerek yok kuzum çünkü gebelikte 1.saat önemli bende takip ediyorum 1.saat ölçüyorum
Nartanemmm Eres26 bana hem insülin hem diyet yazdı haftaya tekrar çagrdı ve günde 7 kez evde şeker ölçüme devam 😞 Şehir Hast. gidiyorum
Eres26 sevgidolubiranne evet bende böyle söylüyorum doktora hayır 2. Saat diye tutturdu Haftadayım az kaldı ama başka doktora gidicem sanirim
ipekmom_ Elif3419 ay tam beni tarif etmişsiniz perşembe kontrole gideceğim o zaman soracağım bende sebebini
Elif3419 ipekmom_ 🫂 tek olmadığıma sevindim😅 doktora sorduktan sonra banada yazarmısın canım normal mi bu durum☺️ ben 8 ekimde gidicem doktora
Nartanemmm Eres26 uyuştu artık 🤭 Sabah aç tok Öğle aç tok Akşam aç tok Bide 22.00 de insülin saatinde ölçüp yazmamı istedi , etti toplam 7 Bugün diyetin ilk günüydü biraz zorluyor neyse ki son haftalardaym
Elif3419 Silaaaamom2025 kaçıncı haftada bu kilo acaba bende çok merak ediyorum kilo alıyormu bebişim🥹 haftaya kontrolüm
Nartanemmm Silaaaamom2025 inşallah canım çok sağol 🤲 Bence çok ideal bi kiloda seninki 🙏 Benimki 3250 olmuş normal olmayacak böle giderse😞 o yüzden hem şeker için hem bebek çok kg almaması için diyete birebir uyyorum