umutluanne7 Meral_63 Ayyy maşallah canım 🧿❤️ Benim ilk muayenem 6+0 da olacak çok heyecanlıyım İnşallah duyarız bizde 🥰❤️🥹🥹
kuzeylianne Eylulhanim232129 evet aynıymışızzz🥰😊 Bende de sancılarını çoğu şimdilik kesildi. Hafif kasıkta bir ağrı var gibi ama onuda odaklanınca hissediyorum.
Eylulhanim232129 kuzeylianne beni bu sancılar endişelendiriyor ya :/ dr normal dedi ama nerdeyse 1 haftadır var
umutluanne7 Nhayattt Hoşgeldin canımm Maşallah 🥰 keseyi ve kalp atışını ne zaman görüp duydun acaba 🥰
ftmnrkrsad Merhaba kızlar benim de bugün sanırım 4+4 ama adet günümde başlayan lekelenmem devam ediyor dün kan verdim beta 379 çıktı soluk lekem vardı bugün de 2.gebeliğim ilkinde böyle şeyler yaşamamıştım. Sizce neden yarın tekrar kan vereceğim.
ftmnrkrsad umutluanne7 umutluanne7 söyledim ilaç da versek bir şey değişmeyecek dedi yarın tekrar test bakacağız beklemek n zormuş
ftmnrkrsad umutluanne7 bir de bu kadar uzun sürüyor mu ya tamam çok değil ama yarın bir hafta olacak devam ediyor
Melos26 Ayy merhabalar hanımlar ❤️ bende 7+4teyim taze annelerden 🤭 tahmini doğum 19 Ekim gösteriyor insallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🤲🏻 yazın sıcaktan erimezsek tabi 😂
Zambak-12 Melos26 ben de 6hafta 6 günlük suan. Tam 5 haftada kese göründü daha doktora hiç gitmedik esımle kalp atışı ve bebegım ne zaman görürüz sizce bu arada hayırlı olsun ;)
kuzeylianne Eylulhanim232129 seninki de geçer tatlım kiminde uzun sürüyormuş ve bende yaklaşık 3 haftaya kadar sürdü. Hemde arada bir iki kere çığlık attırdı. Şimdi daha iyi sanki. Ama uyukluyorum ya belki o iyi geliyordur. Kiminde uzun sürüyormuş sende de öyle olabilir.😊
Melos26 Zambak-12 bende beş haftada keseyi gördüm 6. Haftada kalp atışını duydum ❤️ 9.haftada tekrar gideceğim sizde şimdi gitseniz duyarsınız bence 🫶🏻
Eylulhanim232129 kuzeylianne yaa… böyle duymak rahatlattı canım. Bebişlerimiz ve biz sağlıkla sürdürelim bu süreci de varsın arada sancılar olsun 🥹