umutluanne7 Kızlar bi kitap aldım ve memnun kaldım inşallah görürsünüz ❤️ Size de tavsiye ederim ❤️🤰🥰
Eylulhanim232129 umutluanne7 canım selam, benim beklenen tarih 8 Kasım.. 4h 6günlük bir susamım var. Yarın ya da öbür gün keseyi görcez inşallah
Eylulhanim232129 kuzeylianne aynıymış ben de 4+6 ve her an bir yerde sızabilecek gibiyim. Benim hala karın bel kasık sancılarım oluyor ya
kuzeylianne Eylulhanim232129 evet aynıymışızzz🥰😊 Bende de sancılarını çoğu şimdilik kesildi. Hafif kasıkta bir ağrı var gibi ama onuda odaklanınca hissediyorum.
Eylulhanim232129 Meral_63 yok görmedim henüz . Dr u. Bir ihtimal yarın görünür dedi yarın öğleden sonra vajinal bakacak. Ama normalde haftaya Salı çarşamba gibi karından belli olur dedi
Meral_63 umutluanne7 karında şişkinlik varmı hayla sizin 3 aylık karın gibi benim 7 haftalık olacam yeni 🤷🏻♀️kilomu aldım karınım şismi ama karınm sert ilk gebeliğim bide ne nasıl bilmiyorum 🥲🐣🤷🏻♀️
Biyiklikedi Meral_63 Şişlik oluyor ilk haftalarda. Ben kızımda 8 haftalıkken öyle bir şiştim ki. Dışarıdan başka bir göz hamile misin diye sormuştu o kadar yani düşünün ama geçiyor zamanla.
Meral_63 Eylulhanim232129 bende yrn randevu aldım bakalım durumumuz nasıl diye 7 haftalık olacaz inşallah 🥲🐣
umutluanne7 Meral_63 Ayyy maşallah canım 🧿❤️ Benim ilk muayenem 6+0 da olacak çok heyecanlıyım İnşallah duyarız bizde 🥰❤️🥹🥹