Meral_63 aybalasmom normal bence hormonlar sağolsun işte vücut alışıyor artık yavaş yavaş bebeğe ondandır sanki 3 aylık hamileyim aynadan bakıyorum ne güzel olmuş diyorum 😅ne yapacağımı artık şaşırdım bide tüylerin kalınlaşmasi çok çıkması ne yapcaz 🤦🏼♀️
Biyiklikedi umutluanne7 miniğini bir gör, doktorunla konuş ilerleyen haftalarda yapabiliyorsun zaten.
umutluanne7 Biyiklikedi ayyy inşallah çok heyecanlıyım zaten 6.haftada olcam tam görürüz demi minnoşumu🥰❤️
Biyiklikedi umutluanne7 Bende öyle heyacanlıyım valla. İnşAllah sağlıkla görürüz. Bugün tekrar beta takibi için kan verdim sağlık ocağına. İnşAllah güzel artmıştır. Tam geçen sene bir kürtajım var çünkü. Kızıma da kardeş istiyorum artık yaş geçmeden. Senin ilk sanırım değil mi?
Eylulhanim232129 kuzeylianne yaa… böyle duymak rahatlattı canım. Bebişlerimiz ve biz sağlıkla sürdürelim bu süreci de varsın arada sancılar olsun 🥹
umutluanne7 Biyiklikedi evet canım benim ilk . 4 sene sonra mucizem 🥹❤️ İnşallah gittiğimde hem kesesini hem bebisimi hemde kalp atışını duyarım sağlıkla ❤️
Biyiklikedi Meral_63 Şişlik oluyor ilk haftalarda. Ben kızımda 8 haftalıkken öyle bir şiştim ki. Dışarıdan başka bir göz hamile misin diye sormuştu o kadar yani düşünün ama geçiyor zamanla.
Biyiklikedi Meral_63 Evet yapıyor ama napalım katlanacağız onlar için yapacak bir şey yok☺️☺️ ah birde hareketlerini hissedince görün.
Biyiklikedi umutluanne7 İnşAllah, Allah büyük bu 2.canım geçen hafta çarşamba vermiştim 120 çıktı. 1 hafta bekle öyle tekrarlayalım dedi. Bakalım bu kaç çıkacak. Kızımda ve kürtajda da düşükle öğrenmiştim zaten. Geç döllenme sanırım.