Krystal hemsireblog1 Hep erkek hissediyordum bende. Bütün belirtiler erkek olduğunu gösteriyordu. Rüyamda bile erkek görmüştüm.12de tahminen erkek demişti. 15+4m Dün kiz dendi minnak prensesimiz olacak😍😍3kere baktı doktor hâlâ inanamıyorum içim içime sığmıyor 🥳
hemsireblog1 Krystal bizde öyleyiz ya bu kadar ısrarla erkek hissedince kız olmasına çok şaşırdım. Ama ben uzun süre sadece yoğurt ve tuzlu şeyler yiyebildim. Tatlı şeyleri ağzıma süremedim bile. Belki kız olduğundandı bilmiyorum 😅
Beybisiiiii Cugulibinnazzz benimde 18 haftalıkken kıza benzettim dediler ama garanti verilmedi 19 olduk bakalım salı gideceğiz artık göstermezse ayrıntılıda öğreneceğiz 😅
Adaklc6 15+6 erkek olduğunu öğrendik 💕 ama sevincim yarım kaldı tabiki ikili tarama sonucu iyi çıkmadı rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥹
hemsireblog1 Adaklc6 benimde temiz çıkmadı fetal dna için kan verdik sonucunu bekliyorum. Umarım hayırlı sağlıklı haberler alırız
Kt52 hemsireblog1 11+5 te bacak arası kapalıydı doktor yüzde seksen kız dedi detaylı için perinatologa gittim normalde 12+0 dı doktor 13 ile uyumlu cinsiyetini görüyorum söyleyeyim mi dedi kız değil mi dedim üzgünüm erkek dedi :))
busenaz68 hemsireblog1 bugün tam 13 hafta olduk geçen hafta cuma gittim göstermedi bu hafta cuma yeniden çağırdı gideceğim bakalım bir oğlummm var bir de hayırlısıyla kızımız olsun çok istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah ❤️❤️❤️
Eliffbaby busenaz68 ay biz de bugün tam 13 olduk aynıyız 😇 ben geçen hafta perşembe gittim kıza benzetiyorum dedi tekrar bu cuma gideceğim kesinleşir mi acaba
busenaz68 Eliffbaby inşallah öğreniriz cuma haberleşelim 😅❤️ Aslında geçen hafta göremedim ama vajinal bakabiliriz hiçbir zararı yok dedi ama oğlum ağladığı için baktıramadım bu hafta da karından görmezse vajinal baktıracagim ❤️🌸
Eliffbaby busenaz68 ya ben kesin olunca söylemeyin parti yapacağız dedim de doktoru da ikilemde bıraktım sanki kesin değilse bu sefer tahminini de istemeyeceğim çünkü yine kız derse ihtimal güçlenmiş oluyor bakalım hayırlısı haberleşelim ama
Edizhr Gulcee9 seninkinide kıza benzettim ben anlamam burda anlayan arkadaş çok canım ama içimden kız geçti