ikibebisannesii_45 ultasonda bulgular var mı detayliya girdiniz mi
Amniyosentez
Karanfill daha bu gün 16 haftalık oldum detaylı için erken ama detaylı bir ultrason baktı ve beyni tam gelişmemiş ama beyin zaten geç gelişir . Bu bir risk de olabilir olmayadabilir. Sıvı var gibi ama beyin tam gelişmediğinden bu da olabilir dedi. Kesinlikle net bir şey konuşmuyor riske atmamak için kendini.
ikibebisannesii_45 detaylıyi bekleyin eğer bı sıkıntı çıkmazsa sağlıklıdır bence bebeğiniz. Bu genetik bozukluklarda ultason bulguları oluyor mutlaka. Gelişim.geriligi var mi
Karanfill hayır asla yok. Amniyosentez 10 günde çıkar ilk sonuç dedi. Onu bekliyoruz.
ikibebisannesii_45 inşallah sağlıklıdır ♥️
Karanfill amin inşallah 🙏🏻 adım sinem adıma dua eder misiniz? Bebeğim de kızmış
ikibebisannesii_45 ederim tabi ki sağlıkla kavuşun kızınıza 💓
ikibebisannesii_45 valla benimde riskli çıktı ama ben aldırmak istemediğim için ve düşük riski olduğu için yaptırmadım. Hasta da olsa sağlıklı da olsa herşey Allahtan❤️🤲🏻
Berfinkya3 ben de korka korka yaptırdım
ikibebisannesii_45 inşallah güzel haberler alırsınız 💕
doktor kesin konuşmaz zaten olabilcek seyleri söyler haftanda küçük biraz büyüsün detaylıda daha net sonuc alırsın.
ikibebisannesii_45 benim 45x çıktı fetal dna da , amniyosentez oldum ondan ondan sonra da detaylıya girdim detaylı da her hangi bir bulgu görünmedi, gayet sağlıklı duruyor dedi hekim. Amniyosentez sonuçlarım da temiz çıktı.
Glhayat_54 amin sağ olun
Tubi545 inşallah benim de bir şey çıkmaz
ikibebisannesii_45 ben bu konuyu biraz araştırmıştım. Kadınlar kulübündeki yorumlarda bakın. Her zaman İlla bir sorun olmuyormuş. Sağlıklı doğum yapanlarda var. İlaç kullananlarda vardı hamileliği boyunca. Sizin bu haftalarda neden ölçtüler ilk haftalarda bakılıyor genelde birşeyden mi şüphelendiniz.
Gul1935 ikili tarama testi Trizomi 13/18 1:562 geldi. Devletteki doktorum orta risk dedi. Perinatoloji baksın dedi. Perinatoloji ise bu değer yüksek diyor. Amniyosentez önerdi.
ikibebisannesii_45 fetal DNA testi var amniyosentezden önce bence onu yaptırın. 1-2 haftada sonuç çıkıyor. Boşuna amniyosentez yaptırmayın hemen. İkili üçlü taramalarda yanılma payı olabilir diyorlar.
Gul1935 b
ikibebisannesii_45 ay ben toksoplazma ile karıştırdım ilk yorumum onla ilgiliydi daha uyanamadım sanırım uyku sersemi yanlış okumuşum😌
ikibebisannesii_45 bebeğin hareketli olduğunu nasıl anlıyorsunuz daha haftası küçük benimde aynı haftalarda ama hissetmiyorum hareketlerini normalde ulturasonda çok hareketli ama ben kiloluyum ondan mı acaba😌
Gul1935 dün yaptırdım amniyosentezi
Gul1935 ikinci gebeliğim ve sırt üstü yattığımda fark ettim.