Karanfill daha bu gün 16 haftalık oldum detaylı için erken ama detaylı bir ultrason baktı ve beyni tam gelişmemiş ama beyin zaten geç gelişir . Bu bir risk de olabilir olmayadabilir. Sıvı var gibi ama beyin tam gelişmediğinden bu da olabilir dedi. Kesinlikle net bir şey konuşmuyor riske atmamak için kendini.

ikibebisannesii_45 benim 45x çıktı fetal dna da , amniyosentez oldum ondan ondan sonra da detaylıya girdim detaylı da her hangi bir bulgu görünmedi, gayet sağlıklı duruyor dedi hekim. Amniyosentez sonuçlarım da temiz çıktı.

ikibebisannesii_45 ben bu konuyu biraz araştırmıştım. Kadınlar kulübündeki yorumlarda bakın. Her zaman İlla bir sorun olmuyormuş. Sağlıklı doğum yapanlarda var. İlaç kullananlarda vardı hamileliği boyunca. Sizin bu haftalarda neden ölçtüler ilk haftalarda bakılıyor genelde birşeyden mi şüphelendiniz.

Gul1935 ikili tarama testi Trizomi 13/18 1:562 geldi. Devletteki doktorum orta risk dedi. Perinatoloji baksın dedi. Perinatoloji ise bu değer yüksek diyor. Amniyosentez önerdi.

ikibebisannesii_45 fetal DNA testi var amniyosentezden önce bence onu yaptırın. 1-2 haftada sonuç çıkıyor. Boşuna amniyosentez yaptırmayın hemen. İkili üçlü taramalarda yanılma payı olabilir diyorlar.

ikibebisannesii_45 bebeğin hareketli olduğunu nasıl anlıyorsunuz daha haftası küçük benimde aynı haftalarda ama hissetmiyorum hareketlerini normalde ulturasonda çok hareketli ama ben kiloluyum ondan mı acaba😌