Kelebekkkk34 Sebiha_tlk1 belirtilerin güzel canımm ama erkenn en azından adet gününü bekle tekrar denersin 🥰
iremilerigiden @Sebiha_tlk1 bat 13 benim de ama bu ovulasyon testi yumurtlama dönemim bitti belirtiler olunca bir yapayım dedim
Kelebekkkk34 iremilerigiden 2. Kez yumurtlama olabilir mi ya da inşallah gebelik belirtisidir bu kırmızılıkk ♥️
SevvaallEr Kızlar merhaba birşey sorucam, son adet 19 şubat bugün sağlık ocağında kan verdim gebelik varsa cıkar mı sizce? Kasıklarımda ve belimde çok ağrı vardı 2 gundür bugun hafifledi ama sanki devamlı regl ağrım var tatlı ttatlı
iremilerigiden @Sebiha_tlk1 ben çok çabuk yoruluyorum kafamı koyacak yer arıyorum valla regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ,bugün eşimin söylediği normalde şaka olan bir kelimeye alındım 🥹🥹Her şeye gülesim geliyor
iremilerigiden @Kelebekkkk34 ikinci kez yumurtlayacağımı düşünmüyorum canım tüm yumurtlama günlerimi değerlendirdik ovulasyonda gebelik olunca bir kırmızılık oluyormuş
SevvaallEr Kelebekkkk34 Yaaa beklicem o zaman canım, ama sürekli bir ağrım vaar sağ kasığımda özellikle bugpn hafifledi 3 gündür ama devam etti ara ara bugun daha iyi tabi
Kelebekkkk34 SevvaallEr belirti olabilir belki yumurta dölleniyodur ama döllendikten 13 gün sonra falan çıkabiliyomuş kan testinde