iremilerigiden @Kelebekkkk34 Bat 13 benim de ben çok çabuk yoruluyorum kafamı koyacak yer arıyorum valla regl olacakmışım gibi ağrım oluyor ,bugün eşimin söylediği normalde şaka olan bir kelimeye alındım 🥹🥹Her şeye gülesim geliyor
Kelebekkkk34 iremilerigiden benimde kasıklarım bazen sağ taraf bazen sol taraf ara ara sancıyo sonra geçiyor. Bide bugün biraz belimin ortası ağrır gibi acaba gerçek mi psikolojik mi diye düşünüp duruyorum 😂 bizim bu belirtiler erken değil mii yaa
Asdfghk Kelebekkkk34 benimde 7 ay oldu canım. benimde yumurta rezervim düşük, pıhtılaşma var 2 kez kimyasal geçirdim. İnşallah yakın zamanda olur ikimizinde isteyen herkesinde 🌸
Kelebekkkk34 Asdfghk 2 kez kimyasal geçirdiysen demekki gebe kalabiliyorsun canım bide öyle düşün 😍 inşallah bu sefer sağlıklı bir gebeliğin olur bebişim 😍😍
Cicekbahcesi12 Kelebekkkk34 evet belirti deniyor ama bende kendimde psikolojik diye dusunuyorum kendimi dinledikce yeni bi gebelik belirtisi kesfediyorum 😂🤦♀️
Kelebekkkk34 Cicekbahcesi12 ahahaha kızz aynıyız yaaa 😂😂😂 bat 13 ama yoktur diye korkuyorum yapmaya herhalde 13ünden sonra yaparım adet olmazsam
Cicekbahcesi12 Kizlaaarrr ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz pekii benim bat 14 pazartesi yapmayi dusunuyorum testi siizz 😍
Cicekbahcesi12 Kelebekkkk34 ovulasyon yaptiniz mi biliyor musunuz tarihinizi 😍 ben 28 de yumurtladim 😍
Tutuuu Kelebekkkk34 uykum var hepp, oruçluyum yemek yedikden sonra hep bi bulantım oluyo limonlu suyla falan geçiyo, akıntım var başka bi belirti yok
Kelebekkkk34 Cicekbahcesi12 valla benim ovulasyon sürekli pik gösteriyor pcostan dolayı. Anlayamadım o yüzden yumurtladım mı ne yaptım bilmiyorum 😂
Kelebekkkk34 iremilerigiden önceden hislerim hamile olduğumu söylerdi ama hamile çıkmadım o yüzden bişey hissetmiyorum şu an
Sebiha_tlk1 Kızlar merhaba bat 13 göğüsüm de aşırı Ağrı ve karıncalanma var bide kasıklarımda batma oluyor yumurtlama 27siydi ve biriktelik oldu ama bugün beta 0.53 daha erken ondan mı sizceee ?( Adete 8 gün var)
Kelebekkkk34 Sebiha_tlk1 belirtilerin güzel canımm ama erkenn en azından adet gününü bekle tekrar denersin 🥰