Bluemiblue Bat 12, 2 gün önce kan testinde 0.20 çıktı ve evdeki testlerde hiç çizgi yok silik de olsa. Sürekli test yapmak istiyorum durduramıyorum kendimi :(
Baharaydms1 Bluemiblue bence de daha çok erken şimdiden test yapıp sadece moralini bozarsın hiç gerek yok stres yapma
Simallll Kizlaaar sat 20 Şubat bat 17 Mart 1-5 Mart arası yumurtlama tarihim erken döllenme olmus olabilir mi gebelik testi yapayım mı
Simallll Baharaydms1 Eşim dünden beri daralıyor yap diye artimed marka testi aldım o da yalancı pozitif verebiliyormus çok merak ediyorum ama yapmak da istemiyorum
Baharaydms1 Simallll evet insan yapmak istiyor ama bu sefer de iyice strese giriyoruz zaman her şeyin ilacı 🥰
Simallll Baharaydms1 Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bebişi olsun isteyenlerin yüzü gülsün inşallah bu ay
Akseec Kizlar benim testime de bakar misiniz asilamamin 12. Gunuydu ilk yaptigimda belli belirsiz vardi kuruyunca boyle oldu sizce var midir?
Kelebekkkk34 Akseec çok incecik kıl gibi bi çizgi var gibi canım ama sabah ilk idrarınla tekrarla inşallah vardır 🌸
Asdfghk Bat 12 sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama nimo marka yalancı pozitif olma olasılıgı var mı 6 gün var daha
Serifebk7 Kelebekkkk34 8 gün var elimde iki tane erken gebelik testi var zor tutuyorum kendimi yapmamak için yapmiyim demi daha çıkmaz🥹🥹🥹
Asdfghk Kelebekkkk34 elimde baska marka vardı onu yaptım var mı desem ben mi görmek istedm anlamdm sanırım ilk yaptgm yalancı pozitifti