minnoshan tabii. Betaniz kaç ki kese göremedinizmi kese gördükten sonra betanin pek önemi yok bakmıyorlar zaten

Mucize0 hastaneye gitmedim henüz adet tarihine göre 5+2de 5653 çıktı 5+4te iki gün sonra 8123 çıktı perşembe günü gideceğim

Değerin az artması çok istenen birley değil qma önemli olan kese bebek gelişimi eğer gelişim iyiyse kese iyiyse bebek görünürse dert etmeyin benim de ilk beta artışlarım iyiydi yavaşladı kese göründü 6 haftalıktım ama kese yeni oluşmuş gibiydi sonra beta düştü malesef 1 hafta içinde düşük yaptım kese de güzel gelişmemişti zaten sen kontrollerini aksatma kese gelişimi inşallah güzel olur sağlıkla büyüsün bebiş

Mucize0

Busranurhifa postlarda görmüştüm sizi çok geçmiş olsun geçen sene ben de bi sağlıksız gebelik geçirdim kendiliğinden düşmedi de kürtaj oldum 12. Haftaya kadar bekledi doktorum ama kese 6 hafta ile uyumluydu beklemediğim bi hamilelikti ama kaybetmek de çok üzücü oldu benim için. Şimdi isteyerek gebe kaldım fakat bu da aynı sonuçlanacak diye korkuyorum artık çünkü beta artışı iyi değil ve yine hafif lekelenmem var rabbim hayırlısını versin herkese

Mucize0 geçen sene ocak ayı sonunda kürtaj olmuştum bir seneden fazla oldu yani ama korunuyorduk bu ay denedik ilk defa

minnoshan Amin amin gerçekten çok zor bir süreç allah kimseye göstermesin inşallah sağlıkla büyür bu sefer Allah selametle kucağınıza almayı nasip etsin doktorunuzla görüştünüz mü önceden kürtaj olduğunuzu forumda bana da genetik test verin dediler siz verdiniz mi

Busranurhifa doktora perşembe gideceğim ona tüm süreci anlatırım benim bir düşük bir sağlıklı doğum bir kürtajım var bu 4. Gebeliğim yani hepsini anlatacağım. Genetik tahlili de verdim bu sefer doktor yönlendirmeden. kürtajdan sonra doktorum arada sağlıklı bi doğumun olduğu için araştırmayacağız demişti ben riske atmak istemedim ama bu arada da hamile kaldım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için