Nurellaaaaaaa1212 Theaydins ay ben bu ay hiç regl olmayacak gibi yaşıyorum inşallah 😂 reglye 9 ay mola 👌🏻misss
Nurellaaaaaaa1212 Aylaa123 ben kızı saldım bugün. Beni şeeevmiyoşun diyo. Bugün kendime izin verdim dedim
AnayimBenAna_ Smyye1B süpürme falan yok robotu saldım süpürdü sildi kablolu süpürge süs niyetine duruyo kocam haftada bir süpürüyo işte onunla 😂 afiyet bal şeker olsun 🤭
Smyye1B AnayimBenAna_ O bizde de süs duruyor haftada bir dahi kullanılmıyor artık 😬 dik süpürgeyi açtım onunla hem süpürdüm hem sildim üstünden buharliyla geçtim . Banyo tadialti vardı tozu eve indi mecbur yaptım☺️ sizede afiyet bal olsun🩷☺️
Theaydins Nurellaaaaaaa1212 ben ramazandan sonraya bırakmıştım zaten Nisan’da ben de ovulasyon kullanicam bı de anneme hurma poleni aldırdım mekkeden bakalım hayırlısı🤷 bat ne zamandı canım senin?
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 😂😂 bende işten gelince yetkiyi ona devrediyorum herşeyiyle o ilgileniyo 😂 bazen diyo anan iyi sabrediyo sana
AnayimBenAna_ Birbenbirbebek uyanır birazdan 🤭 uyumazsa babası girer yanına yatar bişey olmaz ama hep düzenimiz bu 🤭