Theaydins Nurellaaaaaaa1212 ben ramazandan sonraya bırakmıştım zaten Nisan’da ben de ovulasyon kullanicam bı de anneme hurma poleni aldırdım mekkeden bakalım hayırlısı🤷 bat ne zamandı canım senin?
Nurellaaaaaaa1212 Theaydins ayın 10u askım 24ü çatladı ama ovülasyon testlerim suan hep koyu cıkıyor. İlginç şeyler oluyor
AnayimBenAna_ Birbenbirbebek uyanır birazdan 🤭 uyumazsa babası girer yanına yatar bişey olmaz ama hep düzenimiz bu 🤭
Smyye1B AnayimBenAna_ O bizde de süs duruyor haftada bir dahi kullanılmıyor artık 😬 dik süpürgeyi açtım onunla hem süpürdüm hem sildim üstünden buharliyla geçtim . Banyo tadialti vardı tozu eve indi mecbur yaptım☺️ sizede afiyet bal olsun🩷☺️
Nurellaaaaaaa1212 Theaydins ay bilmiyorum ki bacım bi kaç güne göreceğim artıkk doktorum gebelik vardır büyük ihtimal dedi göbekler atıldı tabiiii
BetulSahin5444 Nurellaaaaaaa1212 Ay evde çok canım sıkılıyor ya 😂🥴 Yürüyüş yapıyım diyorum biranda yalancı sancı sokuluyor eskisi gibi rahat yürüyemiyorum bebek baskı yapıyor baya.