AnayimBenAna_ Smyye1B evi topladım mutfağa enerjim kalmadı bıraktım nolursa olsun dedim meyve tabağı yaptım kendime 😂
Smyye1B AnayimBenAna_ Yatak odası çocuk odası antre mutfak sil şupur yaptım enerjim bitti salonu bıraktım heryerde minder😂 Bende kendime çok afedersiniz sarma pişirdim oturdum yiyorum😂
Nurellaaaaaaa1212 AnayimBenAna_ cocugu bir güncük kocama bıraktım aksam bana Allaha bin şükür kıpır kıpırsın yoksa seni bu cocukla tımarhaneye kapatırdım kesin dedi. Teşekkürler kocam
Nurellaaaaaaa1212 Ozgekiz Ayyy allah mı söyletti kız hamile adayıyım hamile değilim ağğğğğ ağlıcam simdi yakmayalım gel sarılalım
Ozgekiz Nurellaaaaaaa1212 ayyy sarilalimmm 😇😇😇 benden sana en kalpten dualar gelsin güzel kizkardessss🥰 tez vakitte mutlu haberlerini alalım inşallah 🩷🩷🩷
AnayimBenAna_ Smyye1B süpürme falan yok robotu saldım süpürdü sildi kablolu süpürge süs niyetine duruyo kocam haftada bir süpürüyo işte onunla 😂 afiyet bal şeker olsun 🤭
Bsrabzkrt Nurellaaaaaaa1212 bitkin yorgun daha doğuma 5 ay var şimdiden nefes alamıyorum 3 gündür çamaşır bukucem bı ara bir enerji geldi bir günde koca evi temizledim nolur o enerji geri gelsin evi bok götürüyo
AnayimBenAna_ Nurellaaaaaaa1212 😂😂 bende işten gelince yetkiyi ona devrediyorum herşeyiyle o ilgileniyo 😂 bazen diyo anan iyi sabrediyo sana
Bsrabzkrt Nurellaaaaaaa1212 mesaj yazarken ekranda simgeler var o simgeleri kaydır en sonda gıf yazıyor ona tıkla sec
Nurellaaaaaaa1212 Ozgekiz aşkımmm inşallahhh Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize insallahhhhhhh bi kaç güne etiketlerim inşallah seni
Ozgekiz Nurellaaaaaaa1212 amiiiiiin inşallah 🥰😇 ayyy çok heyecanlı 🩷🩷🩷🥰 en kısa zamanda, en sağlıklı şekilde 🤲🏻🤲🏻