Merviiss Pinarkorkmazer normalde yerim tek pilav olursa ama şuan yemem malum şekerli gebelik bide kilom da var orası da ayrı 😀
Merviiss Dilekulgtt haklısınız bakacağım:) ama hiç bir dr bana 2. Saatine bak demedi aslında 2. Saatte önemli
Nys1600 Merviiss bir yiyeceğin yükseltip yükseltmediğini nasıl anlarız mesela çikolata deneyeceğim diyelim çikolata yemeden önce şekerime bakıp sonra çikolata yiyip 1 saat sonra tekrar mı bakacağım?
Merviiss Nys1600 ara öğünde yiyeceksiniz yemeden hemen önce açlık yemeye başladığınız andan itibaren 1. Saat tokluk. Ben herseyi deneyerek gidiyorum çikolata yükseltmiyor benimkini ama ekmek ve turu aşırı yukaelyiyor
Dilekulgtt Merviiss banada doktor ilk haftalar 1 ve 2 saate bak demişti daha sonra da tek saate düştü ama ben emin olmak için arada 2. Saati de ölçüyorum
Nys1600 Merviiss ara öğün olarak yani aç olarak yemeyeceğim çikolatayı aslında tam aç olmuş olmayacağım yine de 140ı geçmemesi mi gerekiyor
Merviiss Nys1600 evet ben ara ogun olarak açlık olcmüyorum direk tokluk olcuyorum 140 i geçerse bir dahakine yarım yersiniz öyle ayarlarınız yani yememek doğru olanı ama insanız bende yiyorum tadımlık yiyebilirsin demişti kadın doğum doktorum
kcgdm Bende akşam 1 tabak bulgur pilavı çoban salata ve 7 8 kaşık ıspanak yedim aclikta 57 1 saat sonra toklukta 109 çıktı . Sonucum iyi mi sizce ?
Ozgekiz Merviiss genel olarak verdi diyetisyenim, denemedim korkumdan. Bir de pirinç yukseltiyor biliyorum. Gebe değilken de rahatsiz eder beni
kcgdm Pinarkorkmazer karbonhidrat tuketmedigim.icin düşük çıkmış sanırım ama ara öğünü ve ana öğünü atlamistim. Bebeğimin kilosu önde zaten çok şükür