sutlukahve_ Zeynepkab Kelebekkkk34 umrumdadegil Cimcime30 Bugün pik bekliyordum hepten siliklesti ne oldu şimdi
Zeynepkab sutlukahve_ ay valla bilmiyorum ki bundan bende bişey anlamadım diyebileceğim tek şey devam etmeniz
Kelebekkkk34 sutlukahve_ hayır canım dün pik değildi silik çıktı kendine yüklenme belki yumurtlaman bidahaki ay olur nasip ne zamansa o zaman olur üzülme hemen ♥️
sutlukahve_ Cimcime30 Kelebekkkk34 Önceki gün hepten silikti zaten o zaman asla pik olamaz ama dün baya koyuydu ben anlamadım ya şimdi napcam son haline bakın kızlar bı
sutlukahve_ Kelebekkkk34 umrumdadegil Cimcime30 bunlara pik demişler benim aklım aslında o yüzden karıştı
Kelebekkkk34 sutlukahve_ senin şuankiyle 2 gün önceki aynı gibi duruyor bence kuruduğu için daha koyudur
sutlukahve_ Cimcime30 19. Gün bugün az önce minnak kurabiyeler sayfasına baktım benim testler gibi olanı yumurtlama kabul etmişler kafam karıştı iyice
Kelebekkkk34 sutlukahve_ yani bilmiyorum çatlayabilir ama tam pik değil gibi duruyor yandaki çizgiyle aynı renk olması lazım stres yapma sakin ol. Dün çatladıysa bile bugün değerlendirsen yine tutar pikten sonra 3 gün değerlendirin diyolar zaten
sutlukahve_ umrumdadegil bende öyle biliyorum 6 saat içinde nasıl çatlayacak ama yinede akşam degerlendircem ben
umrumdadegil sutlukahve_ değerlendir zaten 3 gün kadar sperm canlı kalabiliyor içerde yani sonradan pik görsen de tutma ihtimali olur sonra da pik görünce yine değerlendirirsin